Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje kandidata
Povratak na članak

Bernardić u Vukovaru: Slavoniji su nužne promjene

Predsjednik SDP-a je rekao kako je Vukovar grad koji je stao, koji je uspavan ali i grad kojemu su nužne promjene koje će donijeti razvoj gospodarstva, nova radna mjesta, otvorenost, dijalog

Komentari 4

DU
Deleted user
18:04 14.05.2017.

Bero baš ima dara za poeziju šteta što su ga napali poslije onog govora u saboru i s lijeva i zdesna pa je pritajio tu svoju pjesničku dušu

VL
CE
centirion
06:02 15.05.2017.

Prazne priče!

VL
ST
Stipan
09:51 15.05.2017.

I Plenković je obećao da Slavonija ima prioritet . Što se vidi? Svi mlate praznu slamu.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
18:02 14.05.2017.

Od 2013. na ovamo Vukovar je imao jedne izvanredne lokalne izbore, na kojima je SDP otvoreno podržao Željka Sabu, koji je prethodno bio njihov gradonačelnik, ali je u međuvremenu bio nepravomoćno osuđen za kazneno djelo korupcije. "Pošteni" SDP je vrloo elegantno riješio problem. Osuđeni kriminalac Sabo je napustio SDP, nakon čega ga je SDP podržao kao nezavisnog kandidata za gradonačelnika. Toliko o poštenju i moralu SDP-a. Na žalost, nikad nismo doznali pravosudni epilog optužnice vukovarskih SDP-ovaca u pljačkanju siromašne djece, odnosno u naplaćivanju izleta za siromašnu djecu od strane vukovarskih SDP-ovaca, za koji je država prethodno osigurala da budu besplatni, a za koju su lovu vukovarski SDP-ovci sebi kupovali Viagru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.