Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LOPOVSKA VLADA'
Povratak na članak

Bernardić prozvao Plenkovića: HDZ-ov predizborni program za sljedeće četiri godine je korupcija

Odbacio je informaciju o stvaranje velike koalicije ustvrdivši kako je svima jasno da do toga neće doći jer, kako je rekao, "SDP ne može u koaliciju s HDZ-om, odnosno strankom koja je na optuženičkoj klupi iz koje je jedanaest ministara moralo otići zbog sumnje na korupciju".

Komentari 5

BO
bolonjez
15:59 02.06.2020.

Pokazao je SDP kakav je na vlasti, ne vidjeli to ponovno nikada!

VL
NE
Nemojtimenimojneme
20:02 02.06.2020.

Majstore, tebi su Maras i Grčić u timu stručnjaka. Maras i Grčić!

VL
DU
Deleted user
18:23 02.06.2020.

Ne dolazi se na vlast samo kad kažeš korupcija treba nešto znati i raditi a iz programa koalicije restart odnosno popisa lijepih želja nigdje nije vidljivo iz kojih sredstava i na koji način doći do tih sredstava da se provede taj program to jest pusta obećanja.

VL
DU
Deleted user
18:15 03.06.2020.

Pametnjakoviću prije si govorio 15 ministara je otišlo, neki dan 11 a danas govoriš 13 ministara daj se dogovori više sam sa sobom

VL
Avatar mofo
mofo
01:06 03.06.2020.

Jel nije drug rekao neki dan da više neće o Plenkoviću? Šta je bilo, skužio da drugog programa osim pljuvačine nema?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.