Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Barbanu
Povratak na članak

Bernardić: Predsjednik sam stranke do sljedećih parlamentarnih izbora

"Predsjednik sam stranke do sljedećih parlamentarnih izbora. Nakon toga, po statutu, polažem račune. Što se tiče stranke, ne brinite za SDP, sve će biti u redu", poručio je novinarima Bernardić.

Komentari 15

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
21:31 19.08.2018.

Svaka čast Bero! Desnica te obožava!Ne daj se!

VL
DU
Deleted user
21:04 19.08.2018.

Ove godine (09. srpnja) Privlaka kod Zadra tražen smještaj za 4 osobe+jedno dijete za dva tjedna. Od pet lokacija gdje je bilo "Zimmer frei" ili "rooms" na 4 lokacije pitani smo sa ili bez prijave...….Odbili smo. "udar" koji je uzburkaoo strasti jučer i danas odnosi se upravo na takve. Pretpostavljam da i u ta četiri objekta ima direktora prijavljenih na minimalac. Takvima se hoće i takvima se treba stati na kraj. A Bernardić - taj jadni bedak niti ne zna o čemu blebeće!

VL
MA
markro3
20:32 19.08.2018.

Nema sreće u Hrvatskoj dok se ne zabrani djelovanje komunističke partije i njezinih ustoličenih funkcinera.

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
20:34 19.08.2018.

Ne daj se Bernardiću, cijeli HDZ te podržava! :)

VL
DU
Deleted user
08:17 20.08.2018.

Jesenti milu bigulicu, zar taj SDP još nije otišao u povijesnu ropotarnicu?! Pa ni raspasti se ne znasju u razumnom roku, a kamoli što drugo. Obični kilavci i nesposobnnjakovići.

VL
DU
Deleted user
09:02 20.08.2018.

Nitko osim Bere ne uspijeva u tako kratkom vremenu izgovoriti toliko gluposti. Dobro je da ostane na čelu partije što dulje kao garancija da se komunjare više nikada neće oporaviti.

VL
KO
koraknaprijed
07:19 20.08.2018.

Bravo Bero,kao što sam rekao HDZ ostaje na vlasti bar 12 godina,samo može jedna stavr da to ugrozi,to je vaše novo pojačanje u opoziciji,Dalija Orešković! Gledaj tima za valdu,Bero na golu,Maras,Stazić,Grčić,braniči,Petrov,Gramoja,Bulj, vezni red,Beljak ,Pernar i Dalija napad,izbornik Dalić ne bii sastavio bolji tim.

VL
ĐO
Đomba
01:08 20.08.2018.

Taj se neda s vlasti,vlast je slast sve ce za...ati .Past ce na 5%jos uvjek imapotporu Rajka I Komadine stari komunjara,sve to ide u prilog kradezea.Takav. smo ti mi narod.

VL
DU
Deleted user
10:12 20.08.2018.

Bravo precjedniće najveće opozicijske stranke, nadam se da ćeš uvjeriti i članove stranke da glasaju za SDP. Obožava te i voli Andrej Plenković. Samo Naprijed do zadnjeg SDP ovca. Sve su to floskule jer i SDP ne mari za radnike i građanstvo i okreće se krupnom kapitalu, NWO i sluganjstvu Briselu.

VL
DU
Deleted user
08:02 20.08.2018.

Ne volim ovako "stihijski nastrojene ljude" koji brinu najviše o svom probitku a zatim pljuju po svemu oko sebe! Mada je činjenica da je turizam nekako skrojen "sileđijski" bez mašte, krade se na porezima gdje tko stigne, lupaju se sulude cijene što će nas koštati možda u buduće!? Vratio bih se samo na sekundu u kojoj se slažu i svi lijevi i desni ofarbani ljudi da "netko danas ne plati radnika kao ovo u brodogradilištu", a da se niti jedan SDP I HDZ vrhovnik ne sjeti odmah "zahtjevati isplatu plača radnicima", a što je prva stvar u Svijetu koja se bez razlike na svjetonazor mora "riješiti još jučer" i u nedjelju, ako treba, sve nam govori kakova nam je Vlast a i Oporba! Želimo zadržati svakog radnika? Zar ovako Bernardiću, Plenkoviću, Predsjednice? Što to radite, po bogu!?

VL
DU
Deleted user
10:14 20.08.2018.

Što se komunjara, rvatina i domoljuba tiče najviše oni doprinose propasti države i najgorem mogućem kriminalu u Hrvatskoj. Šteta koju nanose neprocijenjiva je. Komunjare vode svekoliku stranku.... i neće biti dobro sve dok se Hrvatska ne svede na Zagrebačku kraljevinu pod kraljem Milanom prvim od Bosne

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
20:19 19.08.2018.

Dakle, imamo 18 posto podrške. Čekamo s time izbore, a to će biti nekih isto toliko zastupnika, i onda će naš g. Bernardić otići. Pa kvragu, izgubit ćemo još 4 godine!? Daj više shvati da ankete NISU namještene!!! Ili digni podršku ili doviđenja...Hrvatska NEMA vremena za tvoje odrastanje!!!!

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
21:54 19.08.2018.

pametan i pošten čovjek koji ponešto lošije verbalizira stavove. u politici se više cijeni obrnuto.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
21:25 19.08.2018.

Bernardić: Predsjednik sam stranke do sljedećih parlamentarnih izbora i ocekujem da če me oni pametni hrvati i pošteni hrvati podržavati jer sa sramnim pravim hrvatima ja ne surađujem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.