Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠNA INTERPRETACIJA
Povratak na članak

Bernardić: 'Nikoga ne diskriminiram, a ponajmanje žene'

Svjedoci smo kako ovih dana neki pokušavaju meni i SDP-u imputirati diskriminaciju prema ženama, naveo je šef SDP-a

Komentari 7

DU
Deleted user
07:59 08.03.2020.

Nakon ovoga treba dati ostavku, ostavka, ostavka ! , korupcija, korupcija !

VL
ME
Mek
15:25 08.03.2020.

Ako zanemarim poziciju sa koje je izgovorena ova izjava, bitno je tko je na toj poziciji da tako nešto kaže i kako je došao na tu poziciju. Bitno je to da je izjavom nanijeta uvreda ženama, koje su učestvovale u ratu i nosile oružje za razliku od njega, koji si je dao to pravo da spominje operativu i operativce. Nadam se da je upotpunio javnosti sliku o sebi, jer nitko pametan neće za njega dati glas potpore, jer visoko mišljenje o njemu ima samo on sam, a na žalost on nije usamljen slučaj.

VL
KR
kronika20
09:59 08.03.2020.

Bero je šaka jada i prava slika i prilika partije, nasljednice zločinačke komunističke partije.

VL
AF
afer
09:52 08.03.2020.

govori uvijek isto, neka mu netko napiše nešto novo...

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:28 08.03.2020.

bernadoć nikog ne diskriminira no staalo lupa gluposr nad glupost i to zato li nema dovoljno mozga ili je zbilja nedorasao toj funkciji ili mu je slava trenutna lupila u glavu po svim pitanjima i glupostima koje izreče prema vlastia vlasti ili ti dotičnim strankama ispalo bi da je najupučeniji i najpametniji čovjek koji bi trebao bit sudija odriješenih ruku pa da sudi kao 45 kao i njegovi slijedbenici u ime partije i ime naroda u tri dana osuđeni neprijatelji neistomišljenici i kulaci pogubljeni bravo zbilja je faca s svojima nema poštenja od njih a sve kulak do kulaka i tobožja briga za narod im samo pokriče za njihovo gomilanje bogatstva

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:32 08.03.2020.

kaj si ti bolesna ili koji ti je moj pa zbilja neko nekog jebe ovdje a izgledada ti jebbb nas sve nije ti to javna kuča idi na drugu stranicu gdje se moš fotkat kak hočeš i još budalama naplatitlatit no meni ne jebo te koje ste vi meni bolesnjave milina mi je ili si kučka provokatorica koja nekom misli smjestit svašta

VL
DE
densokubura
10:13 08.03.2020.

plenković je već doveo milanovića za predsjednika a dovesti će i beru za premijera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.