Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjele u SDP-u
Povratak na članak

Bernardić: Napadaju me oni koje sam prije pola godine pobijedio

Dva šefa zagrebačkih organizacija podnijela ostavke bez obrazloženja, u Zagrebu za koaliciju sa svima osim s Bandićem

Komentari 13

JO
JooZOO
11:42 27.05.2017.

Izjaviti na HTV-u (Nedjeljom u 2) da si Hrvat, Domoljub i Katolik a biti na čelu stranke koja se u najmanju ruku "sablažnjava" od svih tih pojmova i koja kao takva u svim prigodama krije Hrvatsku zastavu kao zmija noge (osim kad ih natjeraju), itd. za Bernardića može značiti samo da će ga članovi partijskog čopora prije ili kasnije rastrgati kao uljeza. Vjerojatnost da će u SDP-u prevladati socijalno i demokratski orijentirani kadrovi, nad rigidnim "levičarima" je za sada vrlo mala ili nikakva.

VL
PU
Pukovnik
09:51 27.05.2017.

Moj Bernadicu, tvoj jedini problem je tvoja naivnost. Kako si mislio opstati na celu partije a nisi sin crvenog plemstva, katolik si i nisi pripadnik nacionalnih manjina? Ima "bolji" kandidata npr. Miranda Mrsica, Milanku Opacic, Pedu Grbina itd.

VL
JO
JooZOO
11:40 27.05.2017.

O BERI... Oduvijek su ljudi pokušavali pripitomiti vuka, međutim iako doista izgleda kao pas, ćud predatora i zvijeri nikad nije promijenio. Onda su nedavno pokušali sa obrnutim eksperimentom, od psa dobiti vuka, vjerujući kako svaki pas ipak ima praiskonski predatorski nagon vuka (da instinktivno kolje i ubija). I stavili su u vučje leglo malog psića kojega je odgajala vučica. I nije bilo nikakvih razlika u načinu kako je čopor tretirao psića dok je psić odrastao i igrao se sa vučićima. Međutim kad su psić i vučići odrasli, vučići su se morali pokoriti dominantnim alfa mužjaku i alfa ženki, kao što su morali i pronaći svoje mjesto pri dnu hijerarhije čopora, ali znakovito je to da se cijeli čopor i dalje prema odraslom psu ponašao kao da je beba (ili pak iz vučije perspektive retardirani vuk). (Izvor - Dokumentarac Nacional Geographica). Ova slika me neodoljivo podsjeća na stanje u SDP-u. Neka se nitko ne uvrijedi a posebno ne Bernardić, ali Bero na čelu SDP-a me podsjeća scenarij u kojem je psić iz prethodnog eksperimenta nakon (izbornog) pokolja čopora nekim čudom zasjeo na čelo čopora i postao alfa mužjak. Po meni neodrživo, iako bih bio sretan da SDP iz "Partije" doživi transformaciju u normalnu Socijal-Demokratsku "Stranku".

VL
TH
tholjevacdida
10:01 27.05.2017.

Je.. vas forum mladih,to je rasadnik korova...

VL
Avatar Retardo
Retardo
10:08 27.05.2017.

Opet Bero Kupus i njegovi genijalni zakljucci.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:36 27.05.2017.

Pobijedio si tada a što si od onda napravio. Samo bacaš blato na desnicu a ništa zbilja baš ništa nisi niti uradio a niti predložio da bude bolje u partiji i cijeloj zemlji. Baš sam sretan i ponosan što suu tebe postavili na čelo partije zato što se partija samo sa tobom raspada a nadam se nikad više neće doči na čelo da vodi Lijepu Našu. Pozdrav dobrim ljudima

VL
KA
kacavenda
10:28 27.05.2017.

Partijaši out

VL
YE
yelahiah
14:43 27.05.2017.

Davore,zna se sta se desava radniku koji radi kontra vlastite firme i sefa-otkaz.Zato moras da otplis iz sdpea svu staru gardu ako zelis biti vodja.Probleme ti stvaraju iako to javno ne pokazuju opacic,milanovic ,oba dva ostojica,anticevic-marinovic,doncic-hajdas,zmajlovic,kolar,glasovac,jovanovic to ti je prva bojna koja ti ne zeli uspjeh,oni su ti samo imaoci hrvatske putovnice,ostalo sam zakljuci.......

VL
TR
Trisestrice
15:01 27.05.2017.

Prije sest miseci kada je postao prvak sdpa navijali su mu pod sloganom: tito partija omladina akcija.... E koliko ti je to trajalo jadni mali naivce. Neka mu Bog da da jos izdrzi na celu partije da se malo viseise medjusobno potucu...jer dok se medjusobno tucu nece stetiti drzavi.

VL
M3
Miške 3
16:11 27.05.2017.

"Ni med cvijetjem ni pravice".

VL
DI
Diesel
09:47 27.05.2017.

Zoran je bio hrvatska prilika da se izvuce iz propasti. Sad imate Glasnovica, Brkica, Keruma, Bandica,....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.