Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Grlić Radmana i Pavića
Povratak na članak

'Bernardić je zbog svoje površnosti posvađan s brojkama i činjenicama'

"Sve što je rekao je laž, i same brojke će to demantirati i demantiraju. Kada gledamo EU fondove, upravo SDP-ova Vlada nije povukla ništa iz fondova. Kada smo došli, ova je Vlada pronašla devet posto ugovorenosti sredstava i jedan posto isplaćenosti. Danas smo na 94 posto ugovorenosti i 36 posto isplaćenosti. Po ugovorenosti smo 12 od 27 zemalja EU-a", istaknuo je Pavić.

Komentari 3

DU
Deleted user
20:14 31.05.2020.

Treba tom Bernardiću netko očitati lekciju, da ne lupeta bezveze o stvarima o kojima nema pojma i znanja - on zna samo 5 napamet rečenica pa jedno te isto ponavlja za sva pitanja- presmiješan je, a to sam ne vidii da mu se ljudi smiju

VL
Avatar Sutjeska koalicija
Sutjeska koalicija
20:05 31.05.2020.

Najjača mi je bila "podrška" EU kad su nam poslali tri šatora za sastaviti kad je bio potres, kakav nevjerojatan dokaz korisnosti od te unije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.