Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često se čuju

Bernardić: Čuo sam se s Milanovićem, čestitao mi je

bernardić
Patrik Macek/PIXSELL
21.10.2013.
u 14:00

Bernardić je na jučerašnjim izborima odnio pobjedu u prvom krugu s uvjerljivih 64,52 posto glasova. Ministar Mirando Mrsić dobio je 21,6, a ministar Gordan Maras 13,87 posto glasova.

Nakon što je odnio uvjerljivu pobjedu na izborima za šefa zagrebačkog SDP-a, Davor Bernardić otkrio je za 24sata TV da se čuo s premijerom Zoranom Milanovićem. Rekao je da su se kratko čuli i da mu je premijer uputio čestitku.

Bernardić je dodao da se s premijerom viđa i kontaktira ga redovito. "Što je odnos u stranci bolji, to je veća korist i za SDP i za građane. Uvijek ću inzistirati na dijalogu jer je to jedini put", kaže Bernardić.

Na pitanje misli li da je njegov izbor početak kraja Zorana Milanovića, Bernardić je rekao da su članovi SDP-a birali "afirmativno, za demokratizaciju".

– Naš program nije usmjeren protiv nikoga i poduzimam nužne korake potrebne da bi nam građani dali povjerenje na idućim lokalnim izborima – rekao je Bernardić i dodao da prije toga treba osigurati pobjedu i na parlamentarnim izborima.

Bernardić je na jučerašnjim izborima odnio pobjedu u prvom krugu s uvjerljivih 64,52 posto glasova. Ministar Mirando Mrsić dobio je 21,6, a ministar Gordan Maras 13,87 posto glasova.

>> Mrsić čestitao Bernardiću: 'Nadam se da će pametnije voditi SDP'

>> Maras: Čestitke Davoru. Jel' Nadan još na čelu HGK?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije