Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.02.2014. u 12:00

Kako se čini da europski pučani neće zbog Hrvatske mijenjati program i poslovnik

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a AS, već danima predstavlja kamenčić smutnje u odnosima HDZ-a i Europske pučke stranke (EPP). Kao što je poznato, HDZ želi predsjednicu HSP-a AS na svojoj listi, vodstvo europskih pučana ne želi Ružu Tomašić na listi HDZ-a, a ni ona sama ne želi EPP jer ne prihvaća njihov poslovnik. Kako se čini da europski pučani neće zbog Hrvatske mijenjati program i poslovnik, a ni Ruža ne odustaje tako lako od svojih stavova, najbolje da Karamarko prekine suradnju s EPP-om i prikloni se Ruži te njezinim konzervativcima i euroskepticima. Ako ga Ruža prima na listu.

Moslavina – raj 
na zemlji za odabrane direktore

Mijo Šepak, direktor kutinske komunalne tvrtke Moslavina, ima vjerojatno najbolji ugovor u hrvatskom javnom sektoru.Prema pisanju 24 sata, ovaj istaknuti kutinski HDZ-ovac ima plaću od 13.000 kuna koju će primati do mirovine, još 22 godine, čak i ako ga premjeste na drugo radno mjesto, a tu su još i životno osiguranje od 1200 kuna mjesečno, službeni auto, mobitel i kartica.Ako pak izgubi posao, ima pravo na otpremninu od 1,8 milijuna kuna. Moslavina – raj na zemlji. Za neke.

Mrsić ipak postigao konsenzus, ali protiv sebe

Mirando Mrsić, ministar rada, založio se u Saboru za postizanje konsenzusa o nužnosti promjena radi postizanja boljeg društva. Uspio je u naumu, sindikati i oporba postigli su konsenzus o nužnosti promjena. Na vlasti.

Zbog Gotovine napravili točkaste izmjene prostornog plana

Ante Gotovina, heroj, a ne zločinac, odbija se politički angažirati, ali ni u posao s tunama ne može se ući bez male političke asistencije, piše Slobodna. Nakon što su se članovi Općinskog vijeća Murtera jednoglasno usprotivili biznisu Ante Gotovine u svom akvatoriju, Županijska skupština brzopotezno je napravila točkaste (sic!) izmjene prostornog plana kako bi se između otoka Sita, Balavre i Brušnjaka mogli instalirati kavezi za uzgoj tuna. Nije to jedina maštovita intervencija županije u prostor. Na otočiću Smokvici, gdje je zabranjena gradnja kuća, dopustili su obitelji Crnčević gradnju prizemne građevine od 400 kvadrata s podrumom od 1000 m2. Sve se može kad se hoće.

>> Ako Ruža hoće dva mjesta, mora s europučanima

Komentara 3

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:46 27.02.2014.

ajde Kara, učini nam uslugu, prekini suradnju s EPP-om i prikloni se Ruži..hehe

DU
Deleted user
13:31 27.02.2014.

I opet se sve svodi na lovu. Pet godina tamo, po toliko eura mjesečno i Ruža prezadovoljna. Solidno će naplatiti svoje hrvatstvo. Ako joj je toliko stalo do Hrvatske neka se bori u našemu Saboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije