Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Berlusconijeva vila pravi bordel

Berlusconi i Ruby
27.06.2011.
u 18:28

Pokrenut će se proces protiv More, Fedea i Minetti optuženih da su Berlusconiju pribavljali djevojke za zabave

RIM – Milanski su tužitelji danas od istražne sutkinje Marije Grazije Domanico zatražili pokretanje procesa protiv menadžera Lelea More, glavnog urednika informativnog programa televizije Rete4 iz TV-grupe Mediaset Emilija Fedea i predstavnice Berlusconijeve stranke u regionalnom vijeću Lombardije Nicole Minetti optuženih za poticanje prostitucije jer su dovodili djevojke na zabave u premijerovu vili u Arcoreu. Tužitelji Pietro Forno i Antonio Sangermano opisali su organiziranje zabava za zadovoljavanje želja Silvija Berlusconija kao stvaranje pravog bordela. Lele Mora je “regrutirao” djevojke za Berlusconija, a Fedea kao povjerljivu osobu koja je provodila sve što je Berlusconiju, među ostalim vlasniku TV-postaje na kojoj je on urednik, trebalo za zabave u vili u Arcoreu.

Troje Berlusconijevih prijatelja je, prema opisu tužitelja, stvorilo sustav za ''nabavu'' djevojaka spremnih prostituirati se te su trgovali tijelima djevojaka. Sve je to vezano za slučaj Ruby, kako se naziva marokanska djevojka Karima el-Mahroug koja je bila dovedena u Berlusconijevu vilu dok je još bila maloljetna.

Dvije djevojke, Ambra Battilana i Chiara Danese, zatražile su odštetu od Berlusconija jer su bile opisane kao prostitutke zato što su došle na jednu zabavu u vilu u  Arcoreu, a da nisu znale što se tamo događa. Iz vile su otišle zaprepaštene. Sada ih više nitko ne želi zaposliti jer su opisane kao prostitutke.

Istražna sutkinja Maria Grazia Domanico prihvatila je zahtjev milanskih tužitelja i bit će pokrenut proces protiv Lelea More, Emilija Fedea i Nicole Minetti optuženih za poticanje i organiziranje prostitucije.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:29 28.06.2011.

Svašta.... Sude čovjek što nisu i oni mogli učestvovati bar vizualno... Da je kojim slučajem stavio kamere, dao 100000 eur i prenosio na TV to ne bi bila prostitucija nego bi se zvalo Big brother... Koje moralno licemjerje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije