Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Berlusconi za Valentinovo šalje mailove "svim svojim djevojkama"

Ukupna vrijednost imovine se kreće od 10 do 12 milijardi eura, koliko bi sada trebao prebaciti na djecu, koja već posjeduju dionice. Marina i Piersilvio imaju već svaki po 7,6% dionica u Berusconijevu carstvu, dok Barbara, Eleonora i Luigi imaju svaki po 7,1% dionica. Njih petoro imaju svaki po od 70 do 100 milijuna eura svaki godišnje zahvaljujući dobivenim dividendama

Komentari 1

OB
-obrisani-
12:24 11.02.2010.

Plačeno joj je da spava s ... Pa,zar je opet otkrivena Amerika? Sve imadu INTERES. Para...vrti. U Sarajevu kažu da je fukara izmislila ljubav, da ne mora platiti. Sve se plača- sve se vrača.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.