Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao izjavom
Povratak na članak

Berlusconi pohvalio Mussolinija: Učinio je puno dobrih stvari

Na međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta, bivši talijanski premijer je izjavio da su najgora pogreška fašističkog diktatora rasistički zakoni, ali da je u drugim stvarima bio dobar.

Komentari 3

DZ
dzukaficuka
14:41 28.01.2013.

Predlozi te ga za Nobelovu nagradu u Briselu

VL
AB
A.B.
18:56 28.01.2013.

he he he.... da da.... sigurno su hitler, staljin, mao zedong, kim yong il i tako te psihopate ponekad nesto dobro uradile.... ovaj berlusconi je stvano teski imbecil.... takih izvjava ima samo u italiji, madjarskoj, srbiji i republici srpskoj....

VL
BE
beppi
20:49 28.01.2013.

Pa sigurno vise boljih stvari od njega, znam da je to za ostatak svijeta malo cudno ali za vrijeme Mussolinija je izgradjeno vecina skola, sveucilista, cesta, mostova pa iv vecina stadiona koji su poslije samo modernizirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.