Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarac za premijera

Berlusconi pao pod tušem i zadobio ozljedu glave

Berlusconi
16.07.2011.
u 08:53

Silvio Berlusconi je detalje o svom kućnom incidentu ispričao parlamentarcima njegove stranke

RIM – Silvio Berlusconi (74) skliznuo je i pao u kupaonici, te je ozlijedio glavu. Talijanski premijer Berlusconi je detalje svoga kućnog incidenta ispričao svojim stranačkim kolegama u  Montecitoriju, sjedištu zastupničkog doma Parlamenta, kada je u subotu predvečer došao glasovati o mjerama za poravnavanje državnog deficita.

“Noćas (petak na subotu noć op.p.) sam se skliznuo. Bilo je nečeg skliskog na podu. Pao sam i udario se u glavu. Imam bolove čeljusti i čim se vratim u Milano otići ću u bolnicu na pregled”, objašnjavao je Berlusconi.  

U subotu uvečer Berlusconi je u Milanu otišao u bolnicu San Raffaele, gdje su mu načinjene analize kompjutorskom tomografijom.  

“Berlusconi je pao pod tušem i udario se u glavu. Bio je umoran, uvijek je jako umoran”, izjavio je premijerov osobni liječnik Alberto Zangrillo. Od udarca u glavu zadobio je male ozljede. Načinjen je traumatološki pregled i “svi nalazi su negativni”, kazao je Zangrillo i naglasio “Berlusconi je dobro”.

Inače, u Parlamentu je sa 314 glasova “za”, 280 protiv i dva suzdržana usvojeno poravnavanje državnog proračuna za 79 milijardi eura do 2014. kako bi te godine državni dug bio izravnat s bruto nacionalnim godišnjim dohotkom (BND). Sada državni dug iznosi 120 posto BND-a, što je dovelo do spekulacija na burzama s dionicama talijanskih tvrtki i posebno s talijanskim državnim obveznicama. Mjere štednje koje će, u prosijeku, koštati talijanske obitelji tisuću eura na godinu. Najavljeni su prosvjedi protiv takvih mjera, a već u subotu poslije podne su umirovljenici prosvjedovali pred zgradom Parlamenta.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
OBSERVER8
09:33 16.07.2011.

Sodoma i Gomora imaju veleposlanika u liku Silvia B.

Avatar Bjeda
Bjeda
09:33 16.07.2011.

Drugi put manje ulja na mlade djevojke ,nije potrebno...

Avatar kos
kos
10:47 16.07.2011.

Ha,ha i pod tušem ga gađaju,,,:):):)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije