Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Berlusconi: Optužbe su bezumne

Ispred Milanskog suda
11.04.2011.
u 16:08

Berlusconi se pojavio u sudnici i kazao kako optužba nema ni jedan dokaz protiv njega

RIM – Optužbe protiv mene su bezumne, bez ikakva dokaza i ikakva svjedoka, izjavio je danas talijanski premijer Silvio Berlusconi ispred sudnice u Milanu gdje su ga pozdravljali njegovi obožavatelji na izlasku s procesa na kojem je optužen za utaju poreza. “Proveo sam neprirodno, surealno, jutro na granici s nestvarnim. Bilo je to paradoksalno gubljenje vremena uz trošenje općeg dobra s usklikom osvete”, optuživao je Berlusconi talijansko sudstvo i naglasio kako je “optužba tužiteljstva plod tužiteljeva maštanja”.

Berlusconi  se teškim riječima ponovno okomio na talijansko pravosuđe i najavljuje temeljne reforme u sudstvu. Milanski tužitelji su ga optužili za utaju poreza i lažno prikazivanje iznosa u kupoprodaji fimskih prava kako bi stvorio crne fondove. Na procesu Mediatrade, kako je nazvan ovaj u kojem je Berlusconi, zajedno s još 12 osoba, među kojima je i njegov sin Piersilvio, optužen za lažno prikazivanje cijena kupoprodaje filmskih prava, danas je, u prisutnosti premijera, svjedočila Paola Massia, bivša suradnica američkog producenta Franka Agrame, koji je također među optuženima za utaju. Massia je kazala kako su se Agrama i Berlusconi osobno poznavali, te kako je radila s američkim producentom u prodaji filmskih prava.  Berlusconi je svojedobno izjavio kako nije osobno poznavao Agramu, od koga je njegova tv-tvrtka Mediaset kupovala prava za emitiranje američkih filmova.

Ispred zgrade suda Berlusconi je izjavio i kako je dao novce marokanskoj djevojci Ruby, koja je dolazila na njegove večere, ali samo zato “da se ona ne bi trebala prostituirati”. Ti novci su bili njoj pomoć, kako ne bi trebala zarađivati prostitucijom, kazao je Berlusconi te naglasio kako “ni u snu” ne može biti osuđen na osnovu onoga što imaju tužitelji protiv njega.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:18 11.04.2011.

Berlusconi........prljavi lazljivi cionist

OB
-obrisani-
18:41 11.04.2011.

I kaže : “.......Ti novci su bili njoj pomoć, kako ne bi trebala zarađivati prostitucijom, kazao je Berlusconi.......“ Silvek je ajatoah svih muljatora, ovu rečenicu treba zlatnim slovima upisati i obvezno zapamtiti, onak u slučaju da vas policija sklepeče sasa “pucicom“ ono je rečenica koja će rušiti sve optužbe, največi je, moj idol Silvek :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije