Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Berlusconi napokon u sudnici prati proces Ruby

– Uzdržavam djevojke kojima je život uništen tim procesom – kazao je Berlusconi u stanci suđenja novinarima
20. travnja 2012. u 13:41 1 komentara 1 prikaza
'Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi attends a debate at the lower house of parliament in Rome in this September 22, 2011 file photo. Italian prosecutors asked a Milan court to sentence Be
Foto: Reuters/Pixsell

Bivši premijer Silvio Berlusconi prisutan je danas u Milanu na sudskom postupku nazvanom Ruby, po nadimku mlade Marokanke Karime El Marough, koja je dolazila na zabave koje je priređivao u svojim vilama. Berlusconi je u stanci procesa novinarima kazao da i dalje šalje novac djevojkama koje su bile na zabavama.

– Uzdržavam te djevojke kojima je život uništen tim procesom – kazao je Berlusconi.

Policijska dužnosnica Giorgia Iafrate kazala je, kao svjedokinja, da joj je Ruby govorila da se ponekad “prodavala” kao nećakinja Hosnija Mubaraka, tadašnjeg egipatskog predsjednika, ali kako to nije istina. Giorgia Iafrate razgovarala je s djevojkom nakon što je u policiju telefonirao Pietro Ostuni, šef kabineta premijera Berlusconija, koji je kazao da je u policiji pritvorena Mubarakova nećakinja. Iafrate je kazala da će osobno razgovarati s djevojkom, što je i učinila, te joj je Ruby priznala da nema veze s Mubarakom.

Berlusconi je intervenirao u policiji držeći da je riječ o Mubarakovoj nećakinji i kako se treba izbjeći diplomatski skandal.

Advent u Dalmaciji
Advent u Dalmaciji
Vrijeme je za lampice, druženje i blagdansko raspoloženje
  • Toni50:

    O čemu nam se piše priča tu jaka optužnica i strahota šta se dogodilo i to je vrijedno suda. Uvjeren da je maloljetnba nečakinja Mubaraka nazvao je tamo što su dijete uhapsili da znaju o kome je riječ da se ... prikaži još! ne stvori neka politička afera. Stari je zakon i super intelegencija ..Ista stvar kao i u Hrvatskoj slučaj Sanader. On je jedini gospodin među tim seljacima ....