Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove muke talijanskog premijera
Povratak na članak

Berlusconi ima šarlah

Berlusconi je trebao u mjestu Fossa, u regiji Abruzzo, prisustvovati otvaranju novog naselja koje je izgrađeno poslije potresa, koji je ovu regiju pogodio 6. travnja, ali je svečanost odgođena.

Komentari 3

AG
Agramer198
15:09 27.10.2009.

možebiti i sifilis... Uzrokuje demneciju ( pogledati vrhunske izjave, učestale u posljednje vrijeme) i opadanje kose (vidi sliku gore). Svi simptomi su tu.

VL
BT
bili-tartuf
17:05 27.10.2009.

..imamo sricé da u ovim trenucima, pred ulaz u EU i sa Slo-problemima , Berlusconi nima nista protiv Hrvatske...., a udbo-komunjyisti to nikada necéju skapiti...

VL
AG
Agramer198
02:30 28.10.2009.

Kaj??? Lažem možda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.