Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU NOSILI MASKE NI DRŽALI DISTANCU
Povratak na članak

Berlinska policija prekinula skup protiv koronamjera

Do prekida prosvjeda okupilo se oko 18.000 ljudi, a policija je putem razglasa upozoravala prosvjednike da drže međusobni razmak, čega se negatori COVID-19 nisu pridržavali

Komentari 8

DU
Deleted user
14:58 30.08.2020.

Bože debilizma. Pa upravo protiv toga i je prosvjed. Više ne znaju kako prisiliti narod da NE otvori oči I sve masovnije protestira protiv ove diktature i laži. Sve zemlje broje manje umrlih nego lani a od gripe umre svake godine Na stotina tisuča ljudi.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:25 30.08.2020.

njemacka je kao ekspreslonac. jos malo i leti poklopac kroz strop.

VL
AA
aabbcc
15:17 30.08.2020.

Odmah staviti Berlin na crvenu listu s obje strane zida.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
12:52 30.08.2020.

To je ista ona vlada koja je prošli tjedan na crvenu listu stavljala "šibensko kninsku" .. tjedan dana kasnije dopušta anti-korona prosvjede u svom glavnom gradu ... da nisu svi zdravi tamo ? ( kad su već evidentno najpametniji)

VL
PV
prcko.vita
21:44 29.08.2020.

Pa ni u Hrvatskoj se nitko skoro ne pridržava mjera, pa naš stožer ništa ne prekida. Kažu, ovo je novo normalno, da trebamo plesati s virusom. Mislim da smo mi s ovakvim stožerom i brojkama zaraženih svoje odplesali. Biti će na jesen bolnice pune, mjesta nema, a ljudi će umirati kao u Italiji, još i gore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.