Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ BEOGRADA

Podstanari iz pakla: 'Iznajmili smo stan za 250 eura, a djevojke su uzele radijator, razbile pećnicu...'

Buknuo požar u neboderu u Novom Beogradu
Foto: B.P./ATAImages/PIXSELL
1/3
30.03.2024.
u 14:18

Milica je ispričala i kako je uspjela prije četiri mjeseca doći do broja djevojke i poslati joj račune, na što je djevojka rekla da će srediti. Nakon toga promijenila je broj mobitela

Apsolutni kaos dočekao je jednu Beograđanku koja je djevojci iznajmila stan u centru grada. Naime, ona je na društvenoj mreži X prepričala što se dogodilo njoj i majci koje su iznajmljivale stan od 50 kvadrata, a sve je započela rečenicom - ''meni nije jasno kako postoje toliko neodgovorne osobe''.

- Znači ja i dalje ne vjerujem da je mama stan izdavala od 50 kvadrata u bulevaru za 250 eura opremljena, da su djevojke posljednji dan skinule sve sijalice, odnele radijator, odvalile pečnicu, lavabo, oba sudopera. Da svjetla nije bilo u hodniku i kupaonici, a uredno su slikale dijelova stana u kojem djeluje da je sve ok. Moji nikada nisu mogli doći jer joj nije odgovaralo, a predala je ključeve preko ''prijateljice'' - počela je priču djevojka Milica.

- Jedino njeno je bio glupi internet. Sva sreća da je na njeno ime jer ima najjeftiniji mogući paket od valjda 800 dinara (8 eura), ali se ona ni tu nije odjavila tako da svaka dva mjeseca stižu računi. Trenutno je dug od oko 30.000 dinara (260 eura), pa koliko to nisi plaćao da toliki dug nabiješ - dodala je. 

Milica je ispričala i kako je uspjela prije četiri mjeseca doći do broja djevojke i poslati joj račune, na što je djevojka rekla da će srediti. Nakon toga promijenila je broj. Prije nekoliko dana joj se i javila, no Milica tvrdi kako je ona cijelo vrijeme živjela na Cipru. 

- Ja sada nalazim po internetu da se ovakvi stanovi nalaze za minimalno 600 eura, još se ja tada čudila kako joj je 250 eura puno, kada prijateljica na Mirjevu plaća 310 eura stan od 27 kvadrata. Ali kad sam vidjela onaj račun SBB-a od 800 dinara, ništa me više ne čudi. Plus svaki mjesec putovanje - objasnila je Milica. 

POVEZANI ČLANCI:

Na to joj je netko komentirao kako bi bilo najbolje potpisati ugovor preko agencije. ''Redovna, mjesečna kontrola, sa dolaženjem i uzimanjem plaćenih računa, jedino je rješenje''. Netko je komentirao i kako iznajmljuje jednosoban stan za 200 eura jer su zadovoljni mladićem koji je tamo jer je uredan po plaćanju i čišćenju stana, pa ne žele povećati cijenu. 

- Ni mojima nije bio cilj povećati cijenu… mislim godinama su bile dvije djevojke koje su bile baš ok i bila je minimalna cijena, ali su se udale i one preporučile ove djevojke uz uvjet da je ista cijena i moji odmah pristali - pisala je Milica.

>> FOTO Graditeljski biseri diljem Hrvatske: Zazidana vrata, cesta za nigdje, isprekidana zebra...

Buknuo požar u neboderu u Novom Beogradu
1/9
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:53 30.03.2024.

Ima kaj iz Ljubljane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije