Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZOLJA', BOMBE I MUNICIJA

Beograd provodi istragu o oružju pronađenom kod obiteljske kuće Aleksandra Vučića

30.10.2016.
u 12:49

Srbijanski premijer odbio je u subotu komentirati vijest o oružju rekavši da čeka informacije sigurnosno-informativne agencije (BIA) i policije, a ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da se srbijanski premijer "nalazi na sigurnoj lokaciji".

Po nalogu srbijanskog tužiteljstva provodi se istraga nakon što je u sanducima pored šetališta kod spomen-parka Jajinci pronađeno oružje nedaleko od obiteljske kuće oca Aleksandra Vučića, prenose u nedjelju beogradski mediji.

Naložena je analiza otisaka te DNK uzoraka s oružja koje je u subotu pronađeno u šumi. Radio-televizija Srbije javila je da forenzičari nastavljaju pretraživati lokaciju na kojoj je otkriveno oružje.

Prema beogradskim medijima nedaleko od obiteljske kuće oca Aleksandra Vučića, u kojoj često boravi i srbijanski premijer, policija je nakon prijave jednog građanina pronašla ručni bacač M-80 - "zolju", četiri ručne bombe, 100 komada streljiva kalibra 7,62 milimetara i nekoliko metaka za automatsko oružje. Pronađena količina oružja bila je dovoljna da uništi kolonu vozila, a arsenal je nađen  50-ak metara prije skretanja prema kući obitelji Vučić, "na mjestu gdje se zbog konfiguracije terena mora usporiti" do brzine od 10-ak kilometara na sat.

Srbijanski premijer odbio je u subotu komentirati vijest o oružju rekavši da čeka informacije sigurnosno-informativne agencije (BIA) i policije, a ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da se srbijanski premijer "nalazi na sigurnoj lokaciji".

>> Kod kuće Aleksandra Vučića pronađeni blindirani automobil, 'zolja' i bombe

Komentara 5

KI
kimi
14:18 30.10.2016.

A VL se baš onako udarnički uključio u praćenje ovog Vučkovog cirkus rijalitija.

MO
morska
07:43 31.10.2016.

Ma briga me za Bg, za razliku id vas, nitko mi nije tamo pa mi srce ne titra!

Avatar Olujni
Olujni
09:09 31.10.2016.

Ne znam samo zašto bi nekoga u HR bilo briga jesu i Vučića upucali ili ne? Ukratko zaboli nas i za njega i za bilo što što se tamo događa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije