Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodio lovca

Benkovac: Ciljao zeca, pogodio kolegu lovca

Zečevi
Arhiv VL-a
08.11.2010.
u 10:05

Utvrđeno je kako je 37-godišnjak, s kojim je 41-godišnjak bio u lovu, ispalio hitac iz lovačke puške u smjeru zeca, ali sačma je pogodila 41-godišnjaka u nogu i ruku

ZADAR - Prekjučer ujutro oko 10 sati u polju kod mjesta Bukovića u lovu je lakše ozlijeđen 41-godišnjak.

Utvrđeno je kako je 37-godišnjak, s kojim je 41-godišnjak bio u lovu, ispalio hitac iz lovačke puške u smjeru zeca, ali sačma je pogodila 41-godišnjaka u nogu i ruku. Obojica su članovi LU Auromar iz Zadra, s valjanom dozvolom za dopuštenje lova divljači u lovištu Rodaljice-Lisičić - istakli su iz zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

LB
l,bebiic
10:43 08.11.2010.

Ja sam prije 2 i po godine ciljao divlju svinju,a pogodio eh,žao mi čovjeka,,ali što je radio na mjestu gde je trebala biti divlja svinja??

Avatar Mali_Matek
Mali_Matek
15:47 08.11.2010.

vrlo vjerojatno se radi o rikošetu kuglica sačme, ali zato uvijek treba promisliti gdje će se kugla zaustaviti prije povlačenja otponca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije