Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Reiner:
Povratak na članak

'Beljakova izjava ukazuje na porast lijevog ekstremizma u Hrvatskoj'

Reiner se zapitao kome se zapravo Beljak ispričao - rodbini više od stotinu ljudi koje je Udba ubila, ili se pak ispričao zbog tvrdnje da su ratovi na području bivše Jugoslavije rezultat fašizma

Komentari 9

EL
EldersRealm
13:41 13.01.2020.

Beljak je veliki HSSovac, veliki seljak - konkretno, seljacina.

VL
BA
bakulušić
13:33 13.01.2020.

Da je Kolinda govorila kao što govori Beljak, dobila bi izbore, dobila bi "velike urbane centre", dobila bi "skijaše", dobila bi "obrazovane, kulturne, imućne", dobila bi "tolerantne, humane...", dobila bi Zagreb, Rijeku, Pulu, Koprivnicu, Čakovec, Varaždin, more i otoke...dobila bi sve, od Vardara pa do Triglava.

VL
I1
ing-12345
18:54 13.01.2020.

Slažem se . U HDZ-u je pobijedi lijevi ekstremizam kada je Plenković došao na čelo HDZ-a

VL
DU
Deleted user
13:48 13.01.2020.

g reiner rijesite vi najprije jugoslavenski ekstremizam ..tko je dopustio da na domjenku snv u zg bude nazocan srbijanski vojnik...tko je omogucio da se vijori zastava propale drzave sa crvenim djavoljim obiljezjem u sredini...to su problemi ..a ekstremizam je ekstremizam ...itd

VL
RE
REYAM
23:29 13.01.2020.

A gdje je izostalo ono uobičajeno, da se osuđuju "svi ektremizmi" i da smo mi protiv "svih ekstremizama".

VL
ML
mladaklada
18:37 13.01.2020.

Gospon Reiner, ne sjećam se da Vam je nešto smetao desničarski ekstremizam, ni dok je nastajao, ni dok se razvijao, a ni sada dok se nastoji etablirati kao nešto normalno u hrvatskoj politici. Na jedan ljevičarski ispad, dolazi oko 999 desničarskih. U sazivu Sabora kojim ste predsjedali, pored Vas su sjedili štovatelji Ante Pavelića i tzv. NDH.

VL
IL
ilustrator
13:59 13.01.2020.

žac , parole više ne prolaze. za sva politička ubojstva nitko nije odgovarao, niti jedno nije razriješeno, za niti jedno nitko nije odgovarao. moglo je se procesuirati krvnika, da je bilo političke volje

VL
DU
Deleted user
02:30 14.01.2020.

Porast lijevog ekstremizma u Hrvatskoj, logična je sociološka i društvena posljedica višegodišnjeg porasta desnog ekstremizma i klerofašizma. Tako to definiraju svi sociološki udžbenici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.