Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HSS

Beljak: Ne osjećam se kao prevarant jer sve lokalne organizacije HSS-a imaju slobodu koaliranja

08.08.2021.
u 12:46

Mislim da su sada napokon HSS napustili svi koji su to mislili napraviti. Pritom im je najlakše bilo pozvati se na mene i na moje tobože neprihvatljive politike. Pravi razlozi odlazaka zapravo su puno jednostavniji i banalniji, objasnio je saborski zastupnik

Komentara 19

MA
Majkomoja
12:53 08.08.2021.

Ne osjećaše prevarantom? Ti jesi prevarant

DO
DonQuijote
12:51 08.08.2021.

Kreso se nije osjecao lopovom kada su ga uhapsili zbog provala u aute, sada se ne osjeca prevatantom. To je takav tip ljudi. Moral i postenje su kod njih vrlo fkeksibilni pojmovi

KU
Kultura
13:03 08.08.2021.

Boli ga ona stvar, uzeo ovih godina u politici lovu kakvu nije mogao ni sanjati, od sitnog provalnika do saborskog zastupnika, cak i gradonacelnika. Politickom trgovinom se obogatio ko knez, a za nase komentare mari ko za lanjskim snijegom. Lice i nalicje vecine nasih politicara, malih miseva koji su dosli do miliona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije