Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorizam

U Njemačkoj uhićen muškarac povezan s napadima u Bruxellesu

bruxelles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.03.2016.
u 13:15

Belgijski mediji javljaju kako je uhićen drugi napadač na stanicu metroa Maelbeek u Bruxellesu, gdje je u bombaškom napadu ubijeno 20 osoba, no ta informacija nije službeno potvrđena

Belgijski mediji javljaju kako je uhićen drugi napadač na stanicu metroa Maelbeek u Bruxellesu, gdje je u bombaškom napadu ubijeno 20 osoba. Ta informacija još nije službeno potvrđena. 

Na stanici se, podsjetimo, raznio Khalid El-Bakraoui, dok su njegov brat Ibrahim i Najim Laachraoui izvršili bombaški napad u zračnoj luci. 

Sky News pak piše kako američke vlasti znaju identitet trećeg napadača iz zračne luke koji nije aktivirao svoj eksploziv te policija traga za njim. Muškarac je bio odjeven u bijelo, a na glavi je imao šešir. Navodno je riječ o osobi koju Amerikanci imaju na popisu terorista.

U Njemačkoj je pak uhićen muškarac na području Düsseldorfa, a koji je navodno povezan s napadima u Bruxellesu, piše Bild. Riječ je o Samiru E., a on je navodno pripadnik salafija te je prošlog ljeta priveden na tursko-sirijskoj granici i deportiran u Nizozemsku. Policija je navodno na njegovu mobitelu pronašla dvije sumnjive poruke poslane na dan napada u Belgiji. 

>> 6 uhićenih u velikim akcijama protiv terorista u Bruxellesu i Parizu. Francuski ministar: Spriječili smo napad 

Komentara 3

SF
Sv Franjo
11:35 25.03.2016.

Hrvatska treba poslati promatrače u Brisel da razdvoje zaračene strane.Stvari se mogu rješiti samo pregovorima.Promatrači trebaju razdvojiti Sao Kalifat Brisel i ostali dio Brisela.Njihov mandat je samo nadgledanje i ne dira ih terorizam.Pat pozicija mora potrajati godinama.Svaki pokret policije možee biti osuđen i zapovjednik poslan u Hag zbog prejakog pucanja.Tako je nama EU pomagla pa bi bio red da im lijepo to civilizacijsko dostignuče vratimo i pokažemo da smo razumjeli direktive njihove Demonkracije.Pozdrav Europi.UA:

BR
brčko
10:10 25.03.2016.

prvo dobro izmlatiti a onda na doživotnu robiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije