Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1450 km u krivo

Belgijanka krenula u Bruxelles, a završila u Zagrebu!

Sabine Moreau
Sudinfro.be
13.01.2013.
u 13:26

Pokvario joj se GPS no nastavila je put. Nije posumnjala što putovanje dugo traje

Ženama se gotovo u pravilu predbacuje da se ne znaju orijentirati u prostoru, a Sabine Moreaux (67) iz Belgije sigurno neće promijeniti tezu. Ta je nespretna vozačica umjesto u Bruxellesu završila u Zagrebu! U krivom smjeru vozila je punih 1450 kilometara!

- Kad sam prošla tablu na kojoj piše Zagreb shvatila sam da je vrijeme da se okrenem, ispričala je stranim medijima

Sabine je krenula iz Erquelinnesa prema Bruxellesu prošle subote. U belgijskoj je prijestolnici trebala pokupiti prijateljicu, no kako nije znala put uključila je GPS. 

No, uređaj se pokvario, a ona je nastavila voziti. 

- Vidjela sam table na francuskom i njemačkom, nevino je kazala medijima. 

Umorna od vožnje u Njemačkoj je izazvala manju nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen jedan vozač, a to ju je stajalo dodatnih 300 eura. Koliko je potrošila na gorivo i cestarine na svom proputovanju Europom, nije poznato. 

Kako je Sabinino putovanje potrajalo, zabrinuo se njezin sin. Nekoliko puta pokušao ju je pozvati mobitelom, ali bezuspješno.

Na koncu ju je pronašla policija temeljem plaćanja goriva na benzinskim postajama. Plaćala je karticama. 

U ponedjeljak se vratila kući živa i zdrava. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar flegmatik
flegmatik
15:26 13.01.2013.

Ma to je super u odnosu na ono sto ceka cijeli hrvatski narod. Mi smo se zaputili za Bruxelles, a zavrsiti cemo u Ankari :-D

Avatar flegmatik
flegmatik
15:27 13.01.2013.

13.01.2013. u 15:26h crocro01 je napisao/la: Dospjela je čak do Zagreba a nije primjetila da se nalazi izvan EU. ----------------------------- Mislila je: "Dok vidim da ljudi kopaju po smecu, u EU sam". Zato nije nista ni primijetila.

CR
crocro
15:26 13.01.2013.

Dospjela je čak do Zagreba a nije primjetila da se nalazi izvan EU. A to znači da smo razvijeni poput EU. Ništa se ne primjeti da je izašla iz EU i ušla u Hrvatsku. Zači spremni smo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije