Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

Nevjerojatna najava slovačkog premijera: Planiraju testirati na virus sve starije od 10 godina

Rastući broj slučajeva koronavirusa u Europi uskoro bi mogao dovesti mnoge bolnice do limita, objavila je u petak Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Komentari 20

MO
morskival
08:14 17.10.2020.

Belgijanci imaju obavezne maske i restrikcije već mjesec dana. Znači da maske i restrikcije ne pomažu nego odmažu baš kao što je zadnje istraživanje u Americi pokazalo. A što je sa švedskom, kod njih je stanje normalno (javni prijevoz, restorani,, diskoteke rade i sve bez maski).

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:49 17.10.2020.

Pa kako će onda naša svita u Bruxelles?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:34 17.10.2020.

Jedni od najgori mjesta za zarazu su metroi .Razne zabave itd.Ovdje u Moskvi metro preveze izmedu osam i deset miliona ljudi svaki dan.A ovaj divovski grad ima blizu dvadeset miliona ljudi.Tako da zaraza moze se sirit velikom brzinom.Ovdje u odnosuu broj zarazeni nema puno mrtvi..Imaju dobre tablete Avifavir i Koronavir. A uskoro krece masovno cjepljenje sa Sputnjik V.I drugo cjepivo Vektor je zaregistrirano.Treba trazit formulu od rusa.Ovi drugi nece napravit do svetog Ante

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:18 17.10.2020.

Kinezi bi cijelu Hrvatsku testirali za 3 dana. Uzeti svima uzorke i poslati u Kinu.

VL
PE
penellopea177
20:49 17.10.2020.

Kao netko iz struke, sa specijalizacijom za higijenu /viruse, bakterije/germe itd/ materiji koju i predajem, riga mi se na ove bolesne naciste, SS-ovce, ovo vise ni najludji iz ludnice ne mogu izdrazti. Fujj, fujj, fujjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:50 17.10.2020.

Slovenija bez Boga i domoljublja zabilježila novi dnevni rekord i europski susjedi pokazuju da postaju naša balkanska brača po koroni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.