Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor
Povratak na članak

Belgija sa 4 milijarde eura nacionalizira Dexia banku

Belgija nacionalizira Dexia banku, prvu žrtvu ekonomske krize, za četiri milijarde eura.

Komentari 4

OB
-obrisani-
10:17 10.10.2011.

Nas Hrvate, Ruse i Kineze savjetuju kako je drzavna intervencija stetna za ekonomiju. Po stotinu puta Amerikanci, Britanci i njima najblizi vazali mjenjaju nekaznjeno pravila igre.

VL
OB
-obrisani-
10:49 10.10.2011.

nije istina da je bakrotirala radi svjetske krize-ovo nije za vjerovat, pa nas hrvata ima vani isto toliko koliko i doma-onis e doma jos i mogu i dadu farbat-ali mi vani koji smo i citamo i drugu stampu i gledamo i drugu tv-onda znademo i malo vise nego oni doma, ona je bankrotirala radi grcke, u ciju su drzavu ulozili 5,5 milijard eura-

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
11:08 10.10.2011.

Lijepo. Porezni obveznici ce sanirati stete koje su prouzrocili nesposobni manageri, a kad banka (ako ikad) opet stane na noge, ponovo ce se privatizirati. Obicna pljacka naroda pod okriljem drzave. Nisam nam tako obecavali. Govorili su nam da u kapitalizmumu nesposobni propadaju i na taj nacin ostavljaju mjesta sposobnima. To u praksi vidim samo na maloj skali.

VL
UK
Ugo Kajvez
11:23 10.10.2011.

Uahahahaha, ...... kako se to na zapadu radi kad je država u g*v*ma, ........... a nama se prebacuje da to nesmijemo .................. treba i SVE strane banke u RH nacionalitirati i POLA NAŠIH PROBLEMA ĆE NESTATI ................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.