Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro o radnicima u zdravstvu

Beck: Korona je oduzela zagrebačku bolnicu. Ako vam to nije teška bolest, onda vam je nešto labavo u glavi

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/3
14.10.2020.
u 19:20

Mogu shvatiti neodgovorno ponašanje građana koji ne razumiju, ali medicinsko osoblje mora biti pametnije, rekao je radiolog

Do mene su došle izrazito tužne vijesti, riječi su kojima je radiolog Natko Beck započeo video objavljen na društvenim mrežama u kojemu je otkrio kako je jedna zagrebačka bolnica gotovo u cijelosti zahvaćena COVID-om. 

"Mogu shvatiti neodgovorno ponašanje građana koji ne razumiju, ali medicinsko osoblje mora biti pametnije od toga. Očito nije i jedino što mogu je apelirati na druge ljude koji rade u zdravstvu da pripaze jer ipak je ovo realna situacija", rekao je Beck. 

"Nemojte ispijati kave u skučenim prostorima i misliti da neće bit posljedica - bit će posljedica. Nemojte misliti da vi ne morate nositi masku - morate nositi masku. Nemojte misliti da će vaša ustanova biti pošteđena jer neće biti pošteđena", nastavio je i takvo ponašanje nazvao bahatim. 

"Bahatost se skupo plaća, a u ovom je slučaju to zdravlje ljudi", smatra. 

Vezano uz veliko širenje koronavirusa u jednoj zagrebačkoj bolnici navodi kako će se otkazivati i operacije, neke i poprilično hitne. 

"Situacija nije ni malo lijepa, niti korisna i vrlo je opasna za zdravlje nacije", dodao je. 

"Nije poanta u tome koliko je teška ili nije teška bolest, ali može oduzeti jednu veliku zagrebačku bolnicu. Ako vam to nije teška bolest, onda vam je nešto labavo u glavi", rekao je i još jednom apelirao na nošenje maski i povećanu pažnju. 

"Zdrav razum je jedino oružje protiv ovoga, koristite ga", zaključio je Beck. 

Komentara 45

LO
lori
19:30 14.10.2020.

Još da nam kažete koja je bolnica u pitanju

DU
Deleted user
21:49 14.10.2020.

Balkanski ultraprimitizam caruje Hrvatskom, negira se svaka struka i svako znanje, svi su najpametniji po svim pitanjima i imaju svoje teorije o stvarima o kojima znaju malo ili ništa, a odupirati se pravilima i redu pitanje je balkanske časti. Pogotovo je to izraženo u medicinskoj struci još od početka pandemije, zarazu su donijeli doktori koji su otišli na skijanje kontra preporuka. Dosta je preporuka, vrijeme je za naredbe i kazne!

BH
Bunjevac=Hrvat
19:28 14.10.2020.

Kamo sreće da ima više ljudi koji ovako pametno razmišljaju i govore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije