Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TOGA IMA

Bečanin s trećeg kata bacao namještaj na ulicu: Policiji priznao zašto je to učinio

General view of the city center in Vienna
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
1/3
22.05.2023.
u 17:24

Zbog incidenta u kojem, na sreću, nitko nije ozlijeđen ulica je bila zatvorena za promet sat vremena

Gotovo svi austrijski mediji objavili su danas vijest kako je u Beču, u 14. stambenom okrugu Penzing nedaleko Schönbrunna, jučer navečer 32-godišnji Bečanin s libijskim državljanstvom s trećeg kata stambene zgrade bacao namještaj na ulicu. Nakon što je policijska ophodnja koja je upravo patrolirala tim dijelom grada, čula neobične zvukove i prasak na tlu razbacanog namještaja i ostalih pobacanih predmeta, te naišla na staklene krhotine koje su ležale na pločniku i cesti kojom inače prolazi i gradski autobus, odmah je iz sigurnosnih razloga obustavila sav promet.

Nakon provjere podataka o stanarima u zgradi iz koje su letjeli dijelovi namještaja, policija je zakucala na vrata Libijca, koji je uredno bio prijavljen na navedenoj adresi. Nakon kratkog uvjeravanja s policijom, Libijac je priznao da je on taj koji je bacao namještaj s trećeg kata, jer je, kako je rekao, “bio jako bijesan”. Kao razlog je naveo “svađu s jednim drugim muškarcem, kojeg u trenutku dolaska policije više nije bilo u stanu”.

VEZANI ČLANCI:

Zbog navedenog incidenta u kojem, na sreću, nitko nije ozlijeđen ulica je bila zatvorena za promet sat vremena. Prema policijskom izvješću, 32-godišnji Bečanin libijskog porijekla je prijavljen zbog “sumnje da je doveo u opasnost tjelesnu sigurnost” građana.

Mediji navode kako je sreća da je bila nedjelja navečer kada na ulici ima relativno malo građana, jer se uglavnom spremaju za radni ponedjeljak.

VIDEO Sramotno ponašanje ispred trogirskog Doma zdravlja: Hitna čekala 8 minuta da se makne parkirano vozilo

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cornelius
Cornelius
17:45 22.05.2023.

Hvala Merkelici koja je civilizaciju naselila sa ovakvima. Bude toga svaki dan sve više, ne samo sa namještajem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije