Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurzova poruka
Povratak na članak

Beč: Mi ćemo zaustaviti Erdoğana

I dok Merkel oklijeva, frontu otpora protiv Erdoğana u EU preuzima Austrija

Komentari 27

AN
anticenzura
09:16 08.08.2016.

Njemacki liberali uzasnuti proviv tretmana bandita sto su izveli drzavni udar, pucali po vlastitom narodu i gadjali Parlamenat, a nisu uzasnuti protiv svoje Vlade sto se sprema poslati bataljon vojske na rusku granicu iz cista mira? Hoce opet biti Rusi krivi i Putin diktator, ako i vi dobijete po nosu? Hocete nas i na njega huskati i proglastiti zlocestim vukom, a sebe neduznom Crvenkapicom? Licemjeri. Kome je uopce palo na pamet da stavi Njemacku na kormilo Europske unije, kao da Europa nema iskustva s njima. Trebalo je Britance staviti da paze na Europu, da se bave krupnim problematikama, a ne njih.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:30 08.08.2016.

kad krenu rijeke izbjeglica iz turske u europu, austrija će biti prva koja će promijeniti ploču. nijemci su zasad mlaki. al fascinira ova opčinjenost eu-om kod naših političara. mi smo prva zemlja eu-a na putu tim nesretnicima za njemačku, dansku..u.. i baš će se kod nas najveći problemi raditi. zašto bismo mi ljude koji idu u njemačku sprečavali u tome? svoje bitke neka nijemci i austrijanci biju sami, doma. tko mene može spriječiti da ja branimirovom ulicom idem na velesajam? zašto ne idem preko vrbovca? za zapad je i staljin bio diktator. al zanimljivo niti jedan američki saveznik to nije. recimo, saudijski kralj nije diktator. nesretnike treba pustiti i olakšati im put. hrvatska ionak nije njihova krajnja destinacija. neka njemačka svoj problem sa njima rješava doma. mi nismo sabirni centar. turska sa ovakvim erdoganom je ipak moćna sila, a njemačka sa 5 mil turaka nije nešto o čemu bi se turska trebala zabrinjavati. ona, turska, ima sve adute. zapad ko i obično, blefira. onog trena kad turskoj amerikanci ne budu udovoljili, bude europi jasno poručila da mora snositi posljedice razaranja drugih država od strane njihovog šefa amerike. kad su u pitanju izbjeglice, tu nema više dobrih odnosa. i filozofiranja.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
00:33 08.08.2016.

Da ali Erdogan sad ima milijune izbjeglica i samo treba otvoriti granicu i Europa će se opet početi raspadati. Toga se Merkel boji jer UK je već na izlazu a nebi trebalo puno da i druge zemlje krenu tim pošto svi u EU zapravo žive pod diktatom Njemačke.

VL
TR
trnjedotokija
02:08 08.08.2016.

koga ćete vi zaustaviti,,prvo počistite u svom dvorištu,,

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:46 08.08.2016.

A sada je vrijeme da Miro Kovac i cijela Hrvatska kazu Srbiji - "Dosta je! Zaustavit cemo vas, nema nista od EU sa ovakvom politickom garniturom na celu!"

VL
DU
Deleted user
09:33 08.08.2016.

Nešto se čudno događa u zapadnom svijetu, ako je za vjerovati da je zapad kumovao ovim neuspjelim pučevima u Turskoj, pa u Ukrajini , pa u Siriji, pa u Libiji, pa u Egiptu, pa u Jemenu, Čudno zato jer suu u tim zemljama na vlasti bili ljudi koje je zapad instalirao puno ranije, osim Ukraine( tu su Rusi imali svoga). Sada su u tim zemljama potpune anarhije. U tijeku je rat u kojem nažalost svako naoružava svoju stranu, a pretežno gine sirotinja. Tko je kriv, i zapad i istok ulažu tuđe živote u svoje ideje i svi snose krivicu, ali Zapad snosi veću krivicu jer je kretao u angažiranje prvi, potpuno nespreman i bez jasnih planova. Poštivanje demokratskih procesa su demagoške fraze zapada, a istok koristi fraze poštivanja međunarodnih zakona.Tko je zapad svi znate, a istok čine zemlje šangajske skupine.

VL
MX
Mister X
09:21 09.08.2016.

. Šef njemačke liberalne stranke (FDP) 3-4% njemačkig birača ih bira Christian Lindner usporedio je Erdoğanovu čistku s Hitlerovim progonima iz 1933.. Zato jer to stajalište podržava "svjet" iako je rijeć o obrani od terorizma !Kod Erdoganovog slučaja !

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
07:16 08.08.2016.

kako ce tu bit problema. jao nama

VL
MX
Mister X
09:55 08.08.2016.

I dok Merkel oklijeva frontu otpora protiv Erdoğana u EU preuzima Austrija.. Što sam napisao prije tjedan dana sad će pametni manipulatori da one "druge" upute na krivu adresu jedinog "krivca za izbjeglice" . I pali jel svjet je demokratskiski zna se .... uglavnom tko je rasturao tamo i po onome terenu te je izvao val izbjeglica . Koje treba hraniti i od zla obraniti. Njabjednije je cijeloj prići da oni koji su glavni krivci za postojanje i nastajanje bijede rata u njihovim državama stradanja i nastajanja izbjeglica, da oni i dalje glavni i jedini koji zapravo odlučuju o njihovoj sudbini.. To se onda zove vrhunska svjetska politika !

VL
DU
Deleted user
07:28 08.08.2016.

I to ti zovu demokracijom? Smrtna kazna itd.? Vidite li Vi tu neku demokraciju? Čisti Fašizam!?

VL
Avatar jebb
jebb
02:04 08.08.2016.

A sto mislite sto bi se dogodilo sa svim tim izbjeglicama u Turskoj u slucaju da EU ukine vize Turcima? Sultan bi svima njima jednostavno dao tursko drzavljanstvo! I evo ti invazije vece nego sto je ikad bila! Jedini spas za Evropu je raspad EU. Ucvrstiti sve nacionalne granice do maximuma i postaviti vojsku na granice a ne one parazite iz udruga za ljudska prava.

VL
RO
romalazio
02:14 08.08.2016.

Sprijecit razvoj fasisticke diktature ako treba i vojnom silom iako ima i boljih rjesenja. A izbjeglice neka odu u Srbiju. Ne pustat ih u EU. Ionako je Srbija stala na stranu neprijatelja, nema pregovora!

VL
DU
Deleted user
09:43 08.08.2016.

Erdogan je poslao hrvatskoj prosvjednu notu zbog proslave alke, godišnjice bitke u kojoj su turci protjerani iz svojih domova. Nikolić, Erdogan, Tadić, Pusić, Josipović i Pupovac zajedno pišu prosvjedne nete protiv hrvatskih pobjeda u oslobodilačkim bitkama!!! Erdogan je napisao da da je 60 000 turaka protjerano iz sinja, ali su ga Nikolić i Vujčić upozorili da se radi sigurno o brojci oko 6 milijuna turaka, ako ne i 60 milijuna koji su protjerani u bitci kod Sinja, a koja se slavi ustaškim dernekom već godinama,

VL
DU
Deleted user
04:45 08.08.2016.

nevidim razlog da se povijest ne ponovi

VL
IC
ice12
02:58 08.08.2016.

Opet turci pred Becom.

VL
Avatar mason
mason
03:57 08.08.2016.

Dictator tipa Staljin ili Kim Yong je proslost. Sultan se ocito opredjelio za novu KGB taktiku ,kao njegov ucitelj Putin. Sve napraviti putem velikih skupova potpore. Tako da izgleda da je 99% naroda za diktatora. Uskoro ce sultan pod pritiskom zapada osloboditi neke ljude ali ce se napiti radioaktivnog demokratskog caja. Ili ce ih ubiti cecenska banda kao Njemcova.Sve je to igra Putina i Erdogana da naprave EU zavisnu od njih.Kurtz je jos beba za ove .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.