Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupe brodske linije

Bebić: SDP-ov plan 21 za otoke – ukinuti život na njima!

pjerino bebić
Ivana Ivanović/Pixsell
26.04.2013.
u 13:40

Poskupljenje od čak 173 posto jednostavno je ubojstvo za otočane, za naš turizam i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo koje počiva na turizmu – naglašava Bebić.

Politika SDP-ove Vlade prema otocima naprosto je nedopustiva. Ionako preskupe karte sada još više poskupljuju. Poskupljenje od čak 173 posto jednostavno je ubojstvo za otočane, za naš turizam i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo koje počiva na turizmu – stoji u priopćenju hvarskog gradonačelnika Pjerina Bebića koji dodaje:

– I ne samo da poskupljuju karte nego je SDP-ova vlada ponovno ukinula brodsku liniju u ljetnim mjesecima, koja je prometovala u 13.30 sati iz Hvara za Split. SDP-ova vlada ne želi nam subvencionirati ni liniju koju smo uveli u 15 sati i koju većim dijelom sami financiramo kako bismo mogli imati barem donekle pristojnu povezanost s kopnom.

Bebić naglašava da na sastanku u Hrvatskoj gospodarskoj komori početkom godine nije bilo ni jedne riječi o poskupljenju karata.

– Očito je SDP to dogovorio sam među svoja četiri zida. Politika SDP-ove vlade u vezi sa službom Hitne pomoći u Hvaru je jednaka. Oglušuju se na sve naše zahtjeve i potrebe. Takvim odnosom direktno zaustavljaju naš napredak i razvoj. Hitna pomoć u Hvaru prijeko je potrebna i to je svima jasno – kaže gradonačelnik.

– Zašto SDP ne želi surađivati s time u vezi, e, to nikome zdravog razuma ne može biti jasno. Nakon niza štetnih odluka za građane, od uvođenja poreza na imovinu, smanjenja plaća, ukidanja minusa na računima koje ljudi ne mogu vratiti, sada su udarili i na otoke! Tome treba stati na kraj. Neoprostivo je da nas ovako dovode pred gotov čin, ravno pred sezonu. Ovom odlukom direktno je nanesena šteta turističkoj sezoni i svim stanovnicima otoka. SDP-ov plan 21 za otoke treba zaustaviti! – zaključuje se u Bebićevu priopćenju.

>>Poskupljuju putničke karte na brodskim linijama, neke i za 173%

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije