Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bebić: SDP-ov plan 21 za otoke – ukinuti život na njima!

Poskupljenje od čak 173 posto jednostavno je ubojstvo za otočane, za naš turizam i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo koje počiva na turizmu – naglašava Bebić.
26. travnja 2013. u 13:40 0 komentara 6 prikaza
pjerino bebić
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Politika SDP-ove Vlade prema otocima naprosto je nedopustiva. Ionako preskupe karte sada još više poskupljuju. Poskupljenje od čak 173 posto jednostavno je ubojstvo za otočane, za naš turizam i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo koje počiva na turizmu – stoji u priopćenju hvarskog gradonačelnika Pjerina Bebića koji dodaje:

– I ne samo da poskupljuju karte nego je SDP-ova vlada ponovno ukinula brodsku liniju u ljetnim mjesecima, koja je prometovala u 13.30 sati iz Hvara za Split. SDP-ova vlada ne želi nam subvencionirati ni liniju koju smo uveli u 15 sati i koju većim dijelom sami financiramo kako bismo mogli imati barem donekle pristojnu povezanost s kopnom.

Bebić naglašava da na sastanku u Hrvatskoj gospodarskoj komori početkom godine nije bilo ni jedne riječi o poskupljenju karata.

– Očito je SDP to dogovorio sam među svoja četiri zida. Politika SDP-ove vlade u vezi sa službom Hitne pomoći u Hvaru je jednaka. Oglušuju se na sve naše zahtjeve i potrebe. Takvim odnosom direktno zaustavljaju naš napredak i razvoj. Hitna pomoć u Hvaru prijeko je potrebna i to je svima jasno – kaže gradonačelnik.

– Zašto SDP ne želi surađivati s time u vezi, e, to nikome zdravog razuma ne može biti jasno. Nakon niza štetnih odluka za građane, od uvođenja poreza na imovinu, smanjenja plaća, ukidanja minusa na računima koje ljudi ne mogu vratiti, sada su udarili i na otoke! Tome treba stati na kraj. Neoprostivo je da nas ovako dovode pred gotov čin, ravno pred sezonu. Ovom odlukom direktno je nanesena šteta turističkoj sezoni i svim stanovnicima otoka. SDP-ov plan 21 za otoke treba zaustaviti! – zaključuje se u Bebićevu priopćenju.

>>Poskupljuju putničke karte na brodskim linijama, neke i za 173%

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.