Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično

Beba umrla jer ju je dojila predozirana majka

Predozirana majka dojila bebu i ubila je,portal
screenshot/Sacramento police
03.09.2013.
u 10:55

Sarah je sud upozorio da mora prestati dojiti nakon što su liječnički testovi pokazali visoke razine metadona u organizmu njezina sina kad je bio star svega dva mjeseca.

Nakon skoro godinu dana od smrti, toksikološki  nalazi otkrili su stravične rezultate. osmomjesečni Ryder Salmen preminuo je predoziran Xanaxom, metadonom i tabletama za ublažavanje boli, piše Daily America.

Protiv 32-godišnje majke ovisnice o drogama Sarah Stephens podignuta je optužnica za ubojstvo djeteta. Sarah je sud upozorio da mora prestati dojiti nakon što su liječnički testovi pokazali visoke razine metadona u organizmu njezina sina kad je bio star svega dva mjeseca.

Dijete je majka hranila smrtonosnim mlijekom, ustvrdila je policija. Djetetov djed Alan Salmenrekao rekao je da je obitelj znala da majka ugrožava dječakov život te da su se borili za skrbništvo. Dijete je ponekad znalo plakati u rukama i 24 sata.

>>Strašno: U smeću pronašli bebu staru samo dva dana!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije