Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETAN SLUČAJ

Beba pala niz stijene dok su roditelji promatrali zalazak sunca

beba, pala u provaliju
Duško Marušić/Pixsell
05.10.2011.
u 10:24

Da stvar bude gora roditelji, nisu ni primijetili što se dogodilo, a u pomoć su odmah uskočila dvojica pripadnika osiguranja u turističkom kompleksu.

Jednogodišnja beba pala je u provaliju duboku četiri metra, ali prošla je "samo" s rasječenom usnom i modricama po rukama i nogama, pišu 24 sata.

Tragedija se dogodila kad su se roditelji djeteta, inače talijanski državljani, divili zalasku sunca u pulskom turističkom naselju Punta Verudela, a dječja su kolica krenula prema litici. Da stvar bude gora roditelji, nisu ni primijetili što se dogodilo, a u pomoć su odmah uskočila dvojica pripadnika osiguranja u turističkom kompleksu.

Policija je izvijestila da je riječ o nesretnom slučaju i da je beba lakše ozlijeđena. Primljena je u bolnicu, ali su je roditelji odvezli doma na kućnu njegu.

Ključne riječi

Komentara 19

LO
lojtra1
15:28 05.10.2011.

Poučak: možete biti \"opijeni\" čime god hoćete a dijete će uvijek naći načina da vas \"strezni\".

AL
alapača
12:25 05.10.2011.

koga je to policija izvijestila da je riječ o nesretnom slučaju? riječ je o dovođenju djeteta u opasnost i zanemarivanju, krajnji je nemar ako državno odvjetništvo ne primjeni kvalifikaciju.

VZ
veki_zg
13:46 05.10.2011.

Beba pala u provaliju dok su roditelji promatrali zalazak sunca 4 osobe ovo\" lajka\" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije