Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE 95 POSTO
Povratak na članak

BBC povukao tvrdnje o prijevari Live Aida

Na oštre reakcije Boba Geldofa i drugih osoba angažiranih u programu pomoći Etiopiji sredinom osamdesetih, BBC je objavio uvodnik u kojem ističe da je prijevara oko humanitarne pomoći ipak bila manjih razmjera.

Komentari 1

KA
kap
08:33 18.03.2010.

I tv postaja kao BBC ima svoje klanove, no vjerujem da je večini žao radi ove izjave. Bob Geldof je izjavio da uvijek neki dio novca ode u krive ruke no da on daje sve od sebe da je taj dio najmanji mogući. Pa tko sve može kontrolirati? No upravo taj trud, u koji nitko tko ga je upoznao ne sumnja, da sve bude korektno i upotrebljeno u svrhu za koju se djeluje, razlikuje ga od npr. Europske unije (čije bilance do sad ni jedan revizor nije htio potpisati jer se za ogroman iznos novaca nema pojima gdje je) ili Lijepe naše... Da nam je bar jedan Bob Geldof u Vladi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.