Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U NJEMAČKOJ

Val nasilja na bazenima: 'Maltretiraju žene, započinju tučnjave i ponašaju se kao da posjeduju bazen'

21.07.2023.
u 21:55

Na otvorenom bazenu Herzogenriedbad u Mannheimu u sukobu i masovnoj tučnjavi dva klana sudjelovalo je četrdesetak osoba, a epilog tog nasilja izbodeni je 24-godišnjak

Ključne riječi

Komentara 52

VA
vapor
23:50 21.07.2023.

Samo da se netko, a osobito EU političari, ne bi začudio! Tražili smo što gledamo. A desetine tisuća ih čeka azil. I dobit će ga zbog nečega i(li) nekoga. Ostali nadiru noću i danju i ne smije ih se spriječavat. Invazija na EU se uspješno odvija.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
23:35 21.07.2023.

Kad će EU priznati da su pogriješili i da multi-kulti politika ne funkcionira?

DU
Deleted user
00:43 22.07.2023.

Nadam se samo da je nastradalo što više glasača lijevo liberalnog smeća koji su zagovornici uvoza ovog ološa iz raznoraznih vukohebina iz trećeg svijeta...ta bagra se kolje po putu između sebe, gdje neće uštrojene nekoć zvane Nijemce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije