Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINA PIVA

Bavarsko turističko čudo

Bavarska
Foto: Screenshot Deutsche Welle
14.08.2014.
u 09:39

Ono o čemu sanja hrvatski ministar turizma, Bavarci ostvaruju s lakoćom

Kad spomenemo Bavarsku, vjerojatno ćete najprije pomisliti na Oktoberfest i pivo. To je doista Bavarska, ali i puno više od toga. Domovina piva je omiljeni turistički cilj i zbog prekrasnih dvoraca, starih romantičnih gradova i prirodnih ljepota.

Ono o čemu sanja hrvatski ministar turizma, Bavarci ostvaruju s lakoćom. U 2013. najjužniju njemačku saveznu pokrajinu posjetilo je gotovo 32 milijuna gostiju, zabilježeno je 85 milijuna noćenja i preko 30 milijardi eura prometa. Što je bavarski recept uspjeha u turističkoj branši?

 

>> Godišnji odmor u tuđem stanu u svom gradu

>> Noina Arka u središtu Njemačke

Komentara 6

TH
thekurcula
10:10 14.08.2014.

U Bavarskoj se danas zaista popije dosta piva, a i proizvede, međutim Bavarsku nazvati "domovinom piva" jednostavno nije istorijski korektno! U Bavarskoj se još pre samo nekoliko vekova pilo uglavnom vino dok je privo previralo, i pilo se, u severnijim delovima Evrope.

DU
Deleted user
12:29 14.08.2014.

Pa dok se mi na balkanu bavimo latinicom,cirilicom,uvodjenjem nekavih demonstracija,dok se bavimo cetnistvom ustastvom,vehabizmom,dok nam ministri kradu drzavne novce,te iste odnose u tudje zapdne banke.........dotle se svabe bogate,otvaraju radna mjesta,unapredjuju svoj turizam,ne bave se francuzima,englezima,rusima,za njih je svaki turista,turista,pa nema veze odakle dolazijo,a kod nas ako si srbin,ni si dobro dosao,pa ako si rus takodjer,pa musliman,pa,pa,pa,pa....da ne nabrajam............................

DU
Deleted user
10:07 14.08.2014.

da , samo bavarski ministar ne dozvoljava dizanje cijena 100% u godini dana ,kao sto to rade po hrvatskoj ,tocnije na kvarneru otok krk,lucice sa jednom pipom za vodu , i dvije uticnice za struju na 70 brodica.ako dodamo da su cijene hrane paprenije nego lani i puno manje .cijene vocu su i do cetiri puta skuplje nego recimo u karlovcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije