Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Bavarski premijer napao Austriju, a ona najavila postavljanje prepreka na granicu sa Slovenijom

Premijer Bavarske Horst Seehofer žestoko je napao Austriju da šalje na tisuće migranata u Njemačku, ne upozoravajući prethodno bavarske vlasti, te je pozvao Merkel da intervenira

Komentari 22

Avatar NikadRobom
NikadRobom
17:28 27.10.2015.

Tko god je dosao na ideju da ove imigrante/izbjeglice posalje masovno u EU je geostrateg kakvoga covjecanstvo jos nije vidjeli,kapa dolje.Stvarno kao po knjizi,modularno ratovanje...

VL
ZI
zimerman
17:27 27.10.2015.

Samo se vi svadjajte I optuzujte jedni druge ,sa druge strane islamisti trljaju ruke ,jer islamizacija Evrope se nastavlja

VL
JA
jaonama
17:37 27.10.2015.

zašto ne napišete i to da je seehover dao merkelici ultimatum od 5 dana (do1.11.2015.)da zaustavi ove izbjeglice u protivnom bavarska uzima stvari u svoje ruke.

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:31 27.10.2015.

Bez ispaljenog metka probljena Europa

VL
Avatar Abcda
Abcda
17:47 27.10.2015.

Grcka napada Tursku , Makedonija Grcku , Srbija Makedoniju, Hrvatska Srbiju , Slovenija Hrvatsku , Austrija Sloveniju , Njemacka Austriju ... Da nije tragicno , bilo bi smijesno .

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:49 27.10.2015.

izgleda da su austrijanci učili od Milanovića pa su preko noći postali prebrzi i preučinkoviti.

VL
TE
TechnoCroat
18:38 27.10.2015.

Haha, svi se svadjaju i optuzuju, dok jedan covjek to smireno promatra na televiziji: bravo Orban!

VL
PI
pistaljka
18:03 27.10.2015.

Dnevno.hr lijepo piše da je ovaj plan (naseljavanje Europe i ostatka zapadnog svijeta nebjelcima) službeno prihvaćen od UN-a još prije 15 godina, 2000 godine. Tu dobijete i poveznicu pa lijepo možete pročitati originale na stranicama UN-a. Sve tamo piše, samo treba strpljenja to čitati i zdravog razuma pa to shvatiti, a ponešto pričitati i između redaka. Samo neki znaju za koga UN radi i čija je to organizacija, dok blesava (ovo nije pogrdno ime nego pravi termin u ovom slučaju!) ogromna većina se ili zabavlja ili žudi za zabavom, dok joj elitni satanisti spremaju pogreb. Ovo je jedan od najučinkovitijih projekata satanističke elite kojom se uništava Europa i Zapad, a iznad svega kršćanstvo. Crkva, dakako, čini sve kako bi ovaj satanistički plan i uspio, jer ono što se zbiva danas u njoj, potvrđuje koliko je đavao moćan. Večernjak, jer ovisi o satanističkom sponzorstvu, ne smije pisati istinu, nego sudjeluje u najvećem cionističkom zločinu u povijesti čovječanstva.

VL
DU
Deleted user
18:50 27.10.2015.

Ova smijurija samo dokazuje kakvi nekompetentni diletanti i osobe s posebnim potrebama vode politiku od Hrvatske do Njemačke... Srbi se smiju jer su svaku izbjeglicu ocarinili s bar 100 eura za transport i hranu, Grci se naslađuju što su napakostili Njemačkoj, naši orlovi plaćaju stotine miliona kuna za migrante i još bi ih vozili od Makedonije do Šentilja na račun hrvatske sirotinje,a krenuli su i sa izgradnjom Gaze u Brodu. Jedino se Orban smije i čeka migrante, jer je od Zoke čuo da oni jedu žicu i da ih ni žica ni vojska ne mogu zaustaviti... A Ostoji su se konačno smirili glasovi u glavi koji viču Horgoš, Horgoš i opet se grli s Vučićem... Dakle sve je u najboljem redu, a migranti će sada tek pojačat kad su vidjeli s kime imaju posla...

VL
BA
babanko1
18:22 27.10.2015.

Vojska kojoj je jedino oružje "ćuna" u gaćama zavadi pola europe.

VL
NA
naivanivan
18:08 27.10.2015.

...ma nisu..Austrijanci su Zapad, oni su humani... oni su ih sigurno htjeli primiti u svoje kuce i u svoja srca sam se ovi nisu dali kad mladi momci hoce samo svojoj Mutti Merkel i ne slusaju vise nista...

VL
Avatar Abcda
Abcda
17:49 27.10.2015.

Ovdje pomaze samo "US Sesta flota" u Mediteranu .

VL
BA
babanko1
20:58 27.10.2015.

Što Orban uživa..uskoro će balkanska ruta biti ožičena..biti će ŽICA ili PROPAST

VL
ŠL
šljivar
21:32 27.10.2015.

to ti je isto kao kad te žena oralno zadovoljava .i onda kad dođe do evakuacije.. i ona kaže nisam je na vrijeme obavijestio.. pa trebala je znati šta će se desiti.. tako i Njemci ..

VL
Avatar deziderij
deziderij
13:46 28.10.2015.

Situacija sa ovim izbjegličkim zlom se sve više zaoštrava a zlo navire u sve većim količinama. Zašto ovaj napada Austrijance vjerojatno ni njemu nije jasno jer oni prosljeđuju samo one koji žele u Njemačku u koju ih je pzvala Fatima Merkel. Uopće nije problem to zaustaviti samo ako se to želi ali takve želje, stvarne, još nema. Ovako je sve na verbalnim osudama dok se zbog balkanske rute svi sa svima svađaju i zamjeraju bez ikakve potrebe jer to zlo treba zaustaviti na samom izvoru i problem će nestati preko noći. Tko to podržava, tko je to inicirao i kome je to potrebno i iz kojih razloga ja ne mogu tvrditi ali naslućujem kao u onom aforizmu : "Ja se ničega ne sjećam prije svoga rođenja ali slutim što je bilo".

VL
RI
Riječanka
06:47 28.10.2015.

Eto i do civilizirane Europe stigla jeka s primitivnog Balkana - ne šaljite više nego što ih možemo registrirati jodl, jodl, ihhii.

VL
Avatar bokolo
bokolo
21:14 27.10.2015.

Recimo sto god o USA, ali sta se tice EU rat u Bosni bi jos trajao.....Sramota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.