Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA ZIMU
Povratak na članak

Bavarci se s ledom ne bore kao ostali: Umjesto soli za cestu, koriste zanimljivu alternativu

Zimska služba od kraja 2019. godine koristi prerađenu vodu iz proizvodnje kiselih krastavaca koja se obogaćuje dok ne postigne dovoljan udio soli

Komentari 4

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:05 08.12.2021.

A zato se to zove sezona kiselih krastavaca!

VL
DU
Deleted user
18:45 08.12.2021.

🤡Molim još sjeckanu mrkvicu,grašak i majonezu..bolje da stave po cesti francusku salatu da ima narod što jesti kada budu u snježnom zametu..da se nađe🤡

VL
DG
dario.gmajnicki.3
18:15 08.12.2021.

Taj isti članak ste sa čuđenjem pisali i 2019!

VL
PR
prokurator
00:09 09.12.2021.

da, ali to su bavarci. naši krkani su naručili iz uvoza miljon tona tehničke soli, koja šteti svima. cipelama, vodama, prirodi, i najviše autima, koji su u ovoj zemlji prilično starih godišta. kolko se sjećam, u nekim djelovima skandinavije ne korsite sol, jednostavno komprimiraju snijeg i po njemu se kreću. a oni ipak nešto znaju o kretanju po snijegu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.