Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovačka Meka

Baumax u veljači, potom Super Konzum, Plodine traže lokaciju

interspar02_dog_131110
Dominik Grgurić/PIXSELL
14.11.2010.
u 13:54

Karlovac ima 60.000 stanovnika, 4000 nezaposlenih i osam trgovačkih centara. Uskoro će dobiti još tri

Dok naveliko traženi investitori proizvodnih djelatnosti Karlovac, barem zasad, zaobilaze u velikom luku, za trgovačke centre on je iznimno privlačno odredište. Već dugom nizu trgovačkih lanaca koji su posljednjih godina stigli u grad sa šezdesetak tisuća stanovnika sljedeće će se pridružiti Baumax, koji svoj kompleks dovršava, već prisutni Konzum otvorit će supercentar, a najvjerojatnije i zadarske Plodine.
Supermarket Plodina
Da taj trgovački lanac planira otvoriti svoj centar u Karlovcu, iako vrijeme nije mogla precizirati, potvrdila nam je prokuristica Kristina Pleše Majcen.
– Naša tvrtka kani otvoriti supermarket na području Karlovca, no s obzirom na to da je u tijeku izrada, odnosno donošenje prostorno-planske dokumentacije, zasad ne možemo konkretizirati vrijeme otvorenja tog supermarketa, kao ni investicijski aspekt – kazala je Kristina Pleše Majcen.
Taj hrvatski trgovački lanac u nas ima 55 supermarketa, hipermarketa i trgovačkih centara, u kojima zapošljava 2600 radnika.
Banija ili Ilovac?
– Otvorenjem suvremenog supermarketa karlovačkom maloprodajnom tržištu, fokusirajući se na uspješnu kombinaciju domaćih i internacionalnih brandova po najpovoljnijim cijenama, osigurat će se kupnja u opuštajućem okruženju i za najzahtjevnije kupce – najavila je K. Pleše Majcen.
Neslužbeno doznajemo da su moguće lokacije supermarketa na Baniji, te dvije na Ilovcu.
Na prostoru nekadašnjeg Velebita bit će sagrađen Super Konzum sljedeće godine. U veljači vrata će otvoriti Baumax, prvi poslovni objekt u zoni Banija-Ilovac II, na adresi Zagrebačka cesta - odvojak I, čija je izgradnja počela ovogodišnjega lipnja.

Komentara 5

MI
mizovaca
20:28 15.07.2011.

Ljiljo srećo! Ovo tvoje \'\'najvjerojatnije Plodine\'\', nisu zadarske već RIJEČKE... A uredništvo? čita li itko tamo te članke??

OB
-obrisani-
14:36 15.11.2010.

Halo Ljiljana! Molim te objasni od kuda si Ti izvukla 60.000 stanovnika a samo 4.000 nezaposlenih.Pogledaj poneke clanke unazad nekoliko dana izvjesca sa burze pa ces viditi cifru preko 11.000 a broj stanovnika si uvecala bar za 10-15000 vezano za grad Karlovac.

OB
-obrisani-
14:43 15.11.2010.

Ovo je tvoj clanak od prije nekoliko dana.Pazi sto pises: Broj nezaposlenih prošli mjesec povećan je za 318, pa su na Zavodu za zapošljavanje prijavljena 11.542 stanovnika Karlovačke županije. No, taj mjesec na “burzu” ih je došlo 1001! Najviše, 682, s knjižicom u ruci, jer su ostali bez posla. Ostali su se prijavili jer su odlučili aktivnije tražiti posao ili završili školovanje. Odjavljene su 683 osobe, 333 su našle posao, a 350 se nije držalo propisa o aktivnom traženju posla, nisu se javljali na Zavod ili su se odselili, otišli u mirovinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije