Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed zbog bandićeva sprovoda

Bauk u sabornici bez maske: Dajte mi opomenu. To sam napravio zbog bezobraznog kršenja mjera

Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
04.03.2021.
u 12:08

Povrijedio sam članak 293b Poslovnika jer sam skinuo masku, to sam napravio u znak prosvjeda zbog flagrantnog i bezobraznog kršenja mjera u srijedu na Mirogoju, sponzoriranog od Nacionalnog i lokalnih stožera, kazao je Bauk

SDP-ov zastupnik Arsen Bauk danas je u sabornici prosvjedovao protiv "flagrantnog i bezobraznog" kršenja epidemioloških mjera na pogrebu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandiću na kojemu je, procjenjuje se, bilo oko tisuću ljudi. Bauk je, naime, u sabornici sjedio bez maske što nije dozvoljeno, a na što mu je pozornost skrenuo predsjedavajući Ante Sanader (HDZ).

SDP-ov zastupnik objasnio je zašto je tako postupio.

"Povrijedio sam članak 293b Poslovnika jer sam skinuo masku, to sam napravio u znak prosvjeda zbog flagrantnog i bezobraznog kršenja mjera u srijedu na Mirogoju, sponzoriranog od Nacionalnog i lokalnih stožera“, kazao je Bauk.

Zatražio je od Sanadera da mu izrekne opomenu kako bi "barem netko bio sankcioniran" zbog jučerašnjeg kršenja epidemioloških mjera. "Neću vam izreći opomenu zbog onog jučer, ali hoću zbog ovog danas, kršili ste Poslovnik", uzvratio mu je Sanader.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:12 04.03.2021.

sto se sve događa sa saborskim zastupnikom otada mu je preminuo omiljeni pjevac...svasta se dodađa i nije mu lako...

DU
Deleted user
15:13 04.03.2021.

treba dobit kaznu, a on bi opomenu

Avatar Cornelius
Cornelius
14:10 04.03.2021.

Pametni ljudi u medije dolaze zbog pametnih djela, bolesnici na način druga arsenija bajuka. Al ovakvi mediji to rađe prihvaćaju, bliži su si po mentalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije