Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika i humor

Bauk: Nakon zelenog ponedjeljka razmišljam o bračkom petku

arsen bauk
Patrik Macek/Pixsell
06.03.2012.
u 16:04

Nakon ovog zelenog ponedjeljka razmišljam o uvođenju bračkog petka – komentirao je Bauk

Arsen Bauk, ministar uprave poznat po svojem specifičnom smislu za humor koji su neki čak nazvali 'otočki trpkim', na svojem profilu na Facebooku komentirao je 'zeleni dan' u Ministarstvu zaštite okoliša, a koji je inicirala ministrica Mirela Holy.

 – Nakon ovog zelenog ponedjeljka razmišljam o uvođenju bračkog petka – komentirao je Bauk.

Najmlađi ministar u vladi i nekadašnji pomoćnik ministra obrane za mandata Joze Radoša nije komentirao bi li 'brački petak' trebao biti dan kada bi se na meniju našli isključivo morski specijaliteti ili se našalio na račun bračke štedljivosti pa bi 'brački petak', u skladu s recesijom, trebao značiti potpuni post.

No zato je njegov status 'lajkalo' čak 197 korisnika Facebooka, a komentiralo 50.

Komentara 15

OB
-obrisani-
16:54 06.03.2012.

škrpina, šanpjer, škampi,orade....to su moj petak

OG
Oger
16:58 06.03.2012.

06.03.2012. u 16:54h EJAKULARNA LOBOTOMIJA je napisao/la: škrpina, šanpjer, škampi,orade....to su moj petak --------------------------------------------------------------------------------------- šuti, sline mi cure.

CA
cro.army
08:58 07.03.2012.

Brački petak.... Hraniti se poput njegove žirafe. U susjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije