Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP
Povratak na članak

Bauk i Vidović traže očitovanje Krstičevića o jeftinoj kupnji MORH-ovih stanova

„Sve u vezi s kupnjom stana Damira Krstičevića je zakonski, ali je pitanje je li moralno", kazao je Vidović na konferenciji za novinare dodavši da je od sredine pa do kraja devedesetih HDZ diktirao pravila igre.

Komentari 2

MI
misho32
19:31 20.05.2020.

odkud pravo jednom Bauku a ostalim iz te navodne "elite" koja je opljačkali ovu državu a vodi je u propast ,da tako selektivno prozivaju jednoga generala Krstičevića , koji nešto i doprinjeo ovoj državi za razliku od tih" Bauka"

VL
BA
baranja2
16:07 20.05.2020.

Da tri stana u Zagrebu,ako se nevaram,kuca na moru, i 400 tisuca eura na knjizici.Pa tko je tu lud, poznajem gatarbajtere sa 40 g. rada vani pa to nisu ostvarili i onda mi prica o moralu.E da oni su postenono radili i posteno platili porez, a ovi nasi prosudite sami.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.