Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon smjene i ministra Milana Kujundžića
Povratak na članak

Batinić: Trebalo bi vratiti sigurnosnu provjeru kandidata za ministre

Nitko tko želi ući u politiku toga se ne bi trebao bojati – izjavio je danas u Saboru predsjednik Kluba zastupnika HNS-a Milorad Batinić

Komentari 5

BB
Bruno_Bear1
14:01 29.01.2020.

Trebalo bi uspostaviti sigurnosnu provjeru za strančice koje su obilježene mafijaškim, kriminalnim poslovima kao što je HNS sa njihovim kumovima kao što je bio čačić, vrdoljak, mrak i slična bagra.

VL
ZA
Zagy154
22:14 29.01.2020.

Tu istu sig.provjeru je ukinula vlada kojeg ste podržali na izborima za predsjednika,a trenutno je na minimalcu jadan

VL
DU
Deleted user
13:51 29.01.2020.

politicare i politiku u hrvata treba svesti u realne okvire....npr.saborskom zastupniku prosjecna placa itd

VL
ST
sttipe
12:49 30.01.2020.

Sve je kako triba. Neumreženi će odselit, jer drugačije ne mogu disat, a umreženi će propast od bijeloga, i naštimane ekonomije, dok ne dobijemo jednog "gazdu", i dok isti ne otegne, oženjen nekom zvijeri iz europskog plemstva... Kao toliko puta u povijesti!!! Novi partizani će zakasnit postreljat stare, i sutra će nas djeliti Italija, Mađarska i Austrija. Kao i uvijek. Koja je razlika jel Kvisling doša iz Rima, ili Brisela???

VL
RP
rpzagreb
13:33 29.01.2020.

Treba samo promptno smijenjivati i kažnjavati nesposobne, neodgovorne i prevarante.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.