Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HNS ne odustaje'
Povratak na članak

Batinić o izlasku iz koalicije: Svaki scenarij je opcija HNS-u

Štrajk i zahtjeve prosvjetara, kao i odnose s HNS-om komentirao je i ministar financija Zdravko Marić, koji će, kaže, svima koji traže više novca, odgovoriti jednako kao i što je uvijek odgovarao

Komentari 2

DU
Deleted user
13:02 11.10.2019.

batinicu je li opcija hns nezbrinjavanje tone i tone smeca na ulaz u u vatazdin ...cije je to smece ..hns hsls reformista ili sdpovaca....

VL
RP
rpzagreb
15:02 11.10.2019.

Da su iole moralni morali su odmah izaći iz ovog nacionalnog cirkusa. Ovako je sve opet samo besmisleno mudrijanje i populisitčka izrugivanja svim gradanima. Rezultat 0,0.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.