Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani Oreškovićeva savjetnika
Povratak na članak

Batarelo: Stjepo Bartulica nije intimus Ive Josipovića, nego istinski konzervativac

Najveći (konzervativni/ tradicionalni) bunt i homogenizacija protivnika Milanovićevog režima i njihovih lijevih udruga je počelo za vrijeme i nakon dolaska Judith Reisman za što je najzaslužniji Stjepo Bartulica, ističe Batarelo

Komentari 25

Avatar Bruno
Bruno
15:12 08.03.2016.

I Batarelo i Bartulica su odavno poromjenili stranu, donijeli ljevici gomilu katolickih glasova - u ovoj vladi nemaju sto traziti. Za dr. Reissman zasluzna je Katarina Vidovic Kristo , nikakav "Batarelo i Bartulica" koji jedino brzo mjenjaju farbu i politicke opcije - kameleoni nam ne trebaju!

VL
DU
Deleted user
15:05 08.03.2016.

Primjetite samo kako Baterlo perfidno lupa po Predsjednici koja se jedina pokazala kao istinska hrvatska državnica. Ova klerikalna ekipa oko Oreškovića povezana s Josipovićem je mutna. Uostalom, kakvi su to savjetnici Oreškovića? Intimus Ive Josipovića, zamjenik Branka Grčića, tko je sljedeći? Milorad Pupovac?

VL
AP
apolon
14:27 08.03.2016.

No .takav način djelovanja u sebi sadrži i drugu stranu medalje primjerice...dr. Ivo Josipović mu nikada ne bi dao otkaz.Zašto? Jer mu je Bartulica svojim djelovanjem i backgroundom poslužio kao izvanredan "sakupljač- vjerničkih" glasova !!!kupljač- vjerničkih" glasova !!!

VL
Avatar firebird
firebird
15:36 08.03.2016.

Batarelo i Bartulica "muljaju u mraku", neko je napisao "lovite rakove ja bi dodao: Vi niste desnica nego sitne duše , zelene, crvene, crne o kojima je govorio dr. Tudjman!

VL
DK
divna.kragic
14:27 08.03.2016.

Ajde, sad ce Batarelo malo lipo o Bartulici, a onda Bartulica koju lipu o Batarelu.Ma moji opusari lovite rakove.

VL
Avatar white socks
white socks
14:47 08.03.2016.

Batarelo brani neobranjivo, jer Bartulica zastupa stavove koje zdrav i pošten čovjek ne može zastupati.

VL
GV
golub Vaso
14:03 08.03.2016.

opus dei

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
16:43 08.03.2016.

Očito je da je na djelu malo perfidnija politika udbe i njezinim izvršiocima komunjarama! Hoću li opet biti blokiran?!

VL
AP
apolon
14:18 08.03.2016.

Slažem se sa razmišljanjem Batarela o S.Bartulici,naime pažljivi promatrač može uočiti da je njegov politički način djelovanja upravo i samo -Kršćanski! Bartulica nastoji u kršćanskome duhu poticati zajedništvo i u politici, pa se samim time zalaže i za osobe kojepa se samim time zalaže i za osobe koje ne pripadaju njegovu svjetonazoru!

VL
AR
ArsenT
20:10 08.03.2016.

Osobno, mislim da je najveći problem Bartulice taj da je bio neuspješni savjetnik predsjednika Josipovića. Nije ga uspio odsavjetovati niti minimalnoj kulturi ophođenja sa svojim neistomišljenicima, možda je zapravo namjerno subverzivno djelovao tako da Josipović ne uspije izboriti drugi mandat.t. Glede njegovih stavova, u velikoj ih mjeri dijelim.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:24 08.03.2016.

koliko sam primjetio, njega su jedino Hdzovci napadali. Samog Oreskovica najvise mrze Hdzovci.

VL
AP
apolon
14:34 08.03.2016.

U svakom slučaju treba mu odati (Bartulici) priznanje, jer nije podlegao zovu isključivosti i podjela temeljenoj na političkoj platformi koju je prvi nastojao izgraditi veliki vođa-zoran mali!!!ti veliki vođa-zoran mali!!!

VL
VE
verica2
14:11 08.03.2016.

Lijevi se boje desnih, desni lijevih, jedni druge optužuju za podjele u društvu, a svemu je kriva nevjerojatna isključivost koja se pokazuje i u ovom slučaju. Bartulica je zastupao iste stavove i kad je radio kod Josipovića. Sviđalo se to kome ili ne, bivšem predsjedniku služi na čast što je izabrao savjetnika s kojim nije dijelio ideološka i svjetonazorska opredjeljenja.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:31 08.03.2016.

Lijevi nisu ti koji napadaju Bartulicu već to čine HDZ-ovi bot-ovi. Razlog je borba između HDZ-a i Željke Markić gdje HDZ želi zadržati izborno tijelo koje ima a koje se ponekad priklanja i Željki Markić. Bartulica je osoba vezana uz Opus Dei i Željku Markić pa predstavlja prijetnju HDZ-u na desnici na tako utjecajnom položaju. Dakle radi se o prestrojavanju na desnom krilu političke scene što je često i u svijetu. Oni koji podržavaju Bartulicu trebaju shvatiti da i u politici ima toga da se zbog mogućih pozicija napadaju bliski po svjetonazoru, što danas čine HDZ-ovi bot-ovi. Bot je osoba koja za honorar ili plaću na internetu i u anonimnosti napada protivničku stranu kako bi je anonimno sramotila bez otkrivanja vlastitog identiteta i bez osobnih stavova nego sa stavovima koje dobiva od onog koji ih plaća. Koriste se u svijetu u izbornim kampanjama kako bi brojnošću i silinom podrške drugih botova naveli javno mijenje na pomisao da većina tako misli ili natjerali protivnika na pogrešne procjene i poteze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.