Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJETLJIVA PITANJA
Povratak na članak

Bartulica o pucnjavi: Institucije na Markovom trgu su prilično izložene, ali policija dobro radi svoj posao

U ime Domovinskog pokreta poručio je da su im misli i molitve s ranjenim policajcem koji je u Vinogradskoj bolnici te s njegovom obitelji.

Komentari 1

DU
Deleted user
19:40 12.10.2020.

Koliko plaćaju najam prostora privatnicima, za te novce mogli su izgraditi pored "kockice" nekoliko zgrada Vlade, Sabora, Ministarstva. Imali bi sve na jednom mjestu, garažu, centralnu kuhinju, restoran. Smanjili bi se troškovi auta, pošte i svega ostalog. Pokrenuli bi dodatno gradevinu, ali ne rasipno. Skromno. Ne treba vrhunski namještaj i razbacivati se kvadratima prostora po zaposlenom. Ali privatni interesi su ispred interesa države i naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.