Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrtav-ozbiljan

Barrack Obama dobio ozbiljnog suparnika - zombija

04.09.2012.
u 07:52

Sigurni smo pobjednici u mrtvačkim državama, poručuje supruga Patty Morgan-Zombie

SAD je dobio svog prvog predsjedničkog kandidata-zombija. A. Zombie jako je ozbiljan u namjeri da izbaci Baracka Obamu iz Bijele kuće. Mrtav-ozbiljan.

− Uvjereni smo da će dobro proći na izborima − tvrdi njegova supruga Patty Morgan-Zombie, koja se, s obzirom da novi kandidat nije pretjerano pričljiv, brine za obraćanje javnosti.

Zombieju, koji je kampanju započeo na trkaćoj stazi Charlotte u Sjevernoj Karolini, gospodarstvo je prvi prioritet, a posebno ga zanima povećanje zaposlenosti među svojim ljudima. Uvjereni su da će podjednako dobro proći i kod demokrata i kod republikanaca.

− Neki će kandidati dobiti crvene države, neki će dobiti plave države. Sigurni smo pobjednici u mrtvačkim državama − poručuje Patty.

Komentara 1

SA
sandrina
09:52 04.09.2012.

Sve predsjedničke kampanje svojevrsni su cirkus i festival luđaka čije mjesto je otprilike u podrumu poput Fritzlovog. Nedostatne inteligencije i naobrazbe jurišaju bez imalo skrupula na prestižnu poziciju kompenzirajući taj manjak svojom bezobraznom ambicioznošću. Svijet je postao teška debilana.....a svii putovi vode IZ ovog zla preko "Bare"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije