Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte i osvojite

Barometar.hr slavi prvi rođendan!

Barometar.hr slavi prvi rođendan
Foto: Večernji list
09.12.2014.
u 15:01

Prvi politički forum u Hrvatskoj slavi 1. rođendan i nagrađuje autora najbolje analize tromjesečnom pretplatom na Večernji list!

Barometar.hr jedino je mjesto u hrvatskom digitalnom prostoru koje tekstove svojih korisnika može plasirati izravno na naslovnicu nekog od najčitanijih portala u zemlji.

Večernji list prepoznao je da među običnim građanima postoje pojedinci koji izvrsno razumiju događanja na političkoj sceni i mogu na kvalitetan način analizirati i rasvijetliti bitne događaje u društvu i državi. Kroz Barometar.hr omogućeno im je da utječu na stotine tisuća ljudi, a da više nikoga ne moraju vući za rukav, moliti ili dodatno motivirati. Sve što trebaju napraviti jest: prijaviti se na Barometar, odabrati temu i napisati kvalitetnu analizu. U svijetu u kojem utjecaj na javnost ovisi o klikovima, ovakva prilika ne dobiva se nigdje drugdje.

Prvi politički forum u Hrvatskoj slavi svoj prvi rođendan i nagrađuje!
Uključite se u raspravu na prigodnu temu ˝Tko je najbolje iskoristio pretkampanju, a tko će poentirati?˝ do subote, 13. prosinca, u ponoć jer autora najbolje analize nagrađujemo tromjesečnom pretplatom na Večernji list.

Uključite se i proslavite s nama prvi rođendan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije