Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR OBRAZOVANJA
Povratak na članak

Barišić reagirao na odluku Odbora: 'Neetična zloporaba u svrhu političkih obračuna'

"U pravnoj je državi načelo res judicata jamstvo pravne sigurnosti, ne može se ponavljati suđenje za ono o čemu je već donesen pravorijek", kazao je Barišić.

Komentari 23

AR
aristip
14:41 10.01.2017.

Barišiću, ako je prvi tvoju smjenu tražio Ivan Vrdoljak onda si sigurno ti u pravu i nemoj odustati. Kada ministar, koji u HEP uhljebi sestru svoje nove žene, to naziva "donošenjem odluka" e pa ja vjerujem i crnom vragu ako protiv njega govori takav pokvarenjak.

VL
KL
kliker24
14:43 10.01.2017.

Kada priznati SKH akademik Silobrčić prokazuje , onda znajte da je laž , podjsećam ga samo na Imunološki zavod .., tko je tamo plagirao ?

VL
GO
goran31
14:58 10.01.2017.

Zašto mi brišete komentare, zašto kada netko napiše smisleni i argumentirani komentar s desne strane, odmah ide brisanje, a spam i mržnju sdp komentatora dozvoljavate? Ponavljam, smiješno je, ali i tragično, da Vlatko Silobrčić, diskreditirani političar i dokazani lažljivac, presuđuje ministru druge stranke te da glavni mediji to prenose kao relevantnu vijest, bez da zagrebu ispod površine i ponude javnosti punu istinu. Taj Silobrčić da živimo u normalnoj državi je odavno trebao završiti u Remetincu zbog kriminala u imunološkom zavodu, ali kao i uvijek idološki obojeni uskok štiti ljevičare. Tzv. ljevičari u Hrvatskoj vole etiketirati, obilježavati, ismijavati, optuživati i osuđivati svoje političke protivnike. To je njihova taktika koju koriste desetljećima, ali koja im ne prolazi na izborima jer je većina Hrvata pročitala njihove komunističke metode obračuna. Nažalost tzv. ljevica ima kontrolu nad svim medijima i institucijama te prodaju preko njih svoju propagandu i istinu.

VL
AM
AMD------------------------
14:50 10.01.2017.

ma o cemu komentirati ?! pogledajte tko vodi fakultete u hrvatskoj,sto uce studenti od njih ? sto i kuda ih usmjeravaju ti isti koji su njihovima legalno davali nezaslkuzene diplome,doktorate .dosta je puhovaca,pusicka,josipovica,marovina,frljica,mesica itd.

VL
AM
AMD------------------------
14:37 10.01.2017.

lako bi oni sa plagijatom , nego se radi o skolstvu u hrvatskoj,koje pod svaku cijenu hoce najugoslaviti. i ovo je skandaj , jugovici odstupite ,vasih lazi ,podmetanja dosta .

VL
ZE
Zemuncevic
17:24 10.01.2017.

Pavi kako ga zovete Levicari i cetnici ne mozete nista vec lajati za njim ko bjesni psi !!!!!

VL
KA
Karloho
16:53 10.01.2017.

Jad i bijeda, čovjek koji je muljanjem i lažima pomogao imunološkom da padne na niske grane,sada optužuje ,onda i sudi ministru zbog nekakve sitnice koja je već ranije opravdana,ova hajka prolazi potpomognuta medijima u manirima iz prošlih mračnih vremena....

VL
KA
Karloho
16:53 10.01.2017.

Jad i bijeda, čovjek koji je muljanjem i lažima pomogao imunološkom da padne na niske grane,sada optužuje ,onda i sudi ministru zbog nekakve sitnice koja je već ranije opravdana,ova hajka prolazi potpomognuta medijima u manirima iz prošlih mračnih vremena....

VL
LI
limun-
19:27 10.01.2017.

Barišić je pošten sposoban i vrijedan čovjek za razliku od Vrdoljaka stazica Jakovine Jovanovića Marasa i dalje da ne brojim dalje

VL
DU
Deleted user
19:59 10.01.2017.

Ovdje se potvrđuje nepobitna istina da bosanci ubijaju Hrvatsku od 91. Imaju vlast u Hrvatskoj i čine što god žele: kradu RH,varaju,lažu,plagiraju,diplome međusobno dijele bez ikakvih studija......itd Bosanski katolici će dotući HR.Počeli su Šušak i Boban i dovukli svoju ekipupu u Hrvatsku koja je uništila vidovitost i sposobnost Prvog Predsjednika Hrvatske te je naša zemlja danas robinja tih bosanaca i ima rezultate kakve ima samo zahvaljujući njima.OTRESIMO IH SE KO NAJOBIČNIJIH BUHA. Neka idu spašavati svoju rodnu zemlju.

VL
ŽO
žoržet
15:01 10.01.2017.

Naravno ni kod diplomskog rada 'policajca' Milijana Brkića nije bilo ni p od plagijata, pa gdje će onda biti kod ovako uvaženog 'znanstvenika'... uostalom, kome još nije jasno da je stožerna stranka pravi rasadnik etike i morala već četvrt stoljeća: pa što onda ako se pritom koji put i prošire 'granice', zna se dobro da su svi koji kritiziraju, relativiziraju ili tek sumnjaju u na njezin način protumačeno domoljublje ionako petokolonaši, jugokomunjare, 'totalitaristi', 'nakaradni' ljevičari, 'pervertiti' ili 'izdajnici' neke druge patogeneze...

VL
SI
Sinnsinn
14:28 10.01.2017.

kako će nastavnik/ca kazniti učenika kojeg uhvati u prepisivanju, ako to isto radi njihov ministar? ovaj pod broj jedan u japanu ne bi niti dospio do položaja ministra, a da je kojim slučajem i dospio i onda bio uhvaćen, istogaoga momenta napravio bi harakiri.

VL
SO
sofisticated
14:37 10.01.2017.

U baruštini zvanoj hrvatska još malo pa ce ostati samo uhljebi i tajkuni da se glođu do iznemoglosti.Jer će čestit i radišan puk otić iz ovog jada, a onda kome obojci.....

VL
KR
krakatau
14:46 10.01.2017.

Ostavka

VL
NE
nemanatrag
14:27 10.01.2017.

Kratke ti noge Pavo... nikakvim pričama ih nećeš produžiti!

VL
KM
Kolinda Mamić
14:39 10.01.2017.

Zbog takvih RH je propala,učiti se ne isplati osim ako ćeš van tražiti posao.rh je švicarska za prevarante-laku noć Hrvatska -u raljama kriminala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.