“Večernje bajke o hrani” nisu samo bajke. U ovom najnovijem trosveščanom djelu Veljka Barbierija, koje sad možete kupiti u kompletu po izuzetno povoljnoj cijeni, naći ćete, dakako, mnoge zanimljive priče iz davnine i suvremene legende te stvarna događanja koja su uvijek vezana uz hranu. No, one su samo svojevrsni uvod u ono najvažnije - u mnogo iznimnih recepata svih vrsta.
U prvoj su knjizi recepti za svakovrsna predjela, juhe, rižu, tjesteninu, povrće i gljive, druga je cijela posvećena pričama i receptima za ribe, školjke i žabe, a u trećoj su recepti za meso, perad i divljač. Veljko Barbieri je prozaik, autor je brojnih romana, zbirki pripovijedaka, pjesama i eseja, kazališnih, radio i TV dramskih djela, u kojima se bavi i obrađuje europsku i sredozemnu baštinu, posebice Dalmacije.
Njegov najpoznatiji roman “Epitaf carskog gurmana”, koji uzima upravo gastronomiju kao polazište i ishodište radnje, objavljen je na više svjetskih jezika, a u biblioteci Večernjeg lista tiskan je 2004. u nakladi od 200.000 primjeraka, što je rekord jednog izdanja proznog djela u povijesti hrvatske književnosti. Barbierijeve su priče bajkovite, ali još su bajkovitiji njegovi stvarni recepti.
PROMO
Barbierijevi recepti najbolji dar za Božić
Najnovije trosveščano djelo Veljka Barbierija “Večernje bajke o hrani” odsad možete kupiti u kompletu po povoljnoj cijeni
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.