Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkup mandarina
Povratak na članak

Baranović o stanju u Neretvi: Dokle ćemo ponižavati ljude koji teško rade?

Koje je mjere spremna RH poduzeti da vratimo rad na pijedestal, pita reformist Petar Baranović

Komentari 1

L0
luena 01
12:09 09.10.2014.

Kod nas se rad- teski poslovi ne cjene... stoga nije ni cudo da se poljoprivreda -vocarstvo sve vise zanemaruje bar sto se nasih odgovornih ministara za gospodarstvo i poljoprivredu tice... Njima je lakse smece uvozit a nase nek propadne ,nisu se oni trudili i radili ... Upropastavaju naseg seljaka -poljoprivrednika -uzgajivace stoke -proizvodjace mlijeka ... Umjesto domace kupujmo proizvode sumnjivih kavliteta -platimo skuplje za ono cime se ne samo nasa proizvodnja upropstava nego i zdravlje potrosaca...Absurd nad absurdima tog ima samo kod nas... Druge zemlje clanice EU znaju kako ,mi ne jer nemamo ljude koji znaju nase interese zastupit ni zastitit....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.