Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi povjesničari:
Povratak na članak

Baranja je na epohalnoj prekretnici

Luka Jakopčić i Mislav Matišić dobili su nagradu za svoj rad “Stanovništvo jugoistočne Baranje od 16. do početka 20. stoljeća”

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
12:34 14.10.2016.

kakva epohalna prekretnica? o čemu vi? tko će promijeniti kretanja koja su u slavoniji već 20 godina negativna? politika? narod? koji narod, onaj koji 20 godina živi na novcu iz zagreba, jer im se ništa ne isplati radit? politika, onaa, ona koja stvara napetosti, kako bi se održala na račun sukoba sa zagrebom? pogledajte samo vukovar, grad stradalnik, za koji se godišnje izdvaja više od 50 mil kuna čistoga. što su vukovarci s tim novcem napravili, imate li malo saznanja o tome? što su sagradili, obnovili, i kome? malo, skoro ništa, taj novac troše na svoje plaće u uhljebe dolje. a smisao te pomoći nisu njihove plaće. to si moraju zaraditi sami. baranja? bogata zemlja, treba raditi, nema druge. slavonic su sami krivi za svoju bijedu. svi su jedva čekali kad će koji kombinat propasti,kako bi jeftino uzeli traktore i ostale strojeve, ili pak zakupili nešto državne zemlje, za koju bi poticaje ubirali. a strojeve prodali. na rad u slavoniji nitko i ne pomišlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.